«Βόμβα» - Από την ΕΡΤ στο Open;

Το πρόσωπο που αλλάζει τα δεδομένα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Βόμβα» - Από την ΕΡΤ στο Open;

Σαν "βόμβα" έσκασε η είδηση για ένα πρόσωπο που φημολογείται πως πρόκειται μετά την αποχώρησή του από την ΕΡΤ να πάει στο Open και αν αναλάβει μάλιστα το κεντρικό δελτίο ειδήσεων μετά την προσωρινή αποχώρηση της Νίκης Λυμπεράκη λόγω της εγκυμοσύνης της.

Σε λίγους μήνες η αγαπημένη δημοσιογράφος θα χρειαστεί να αφήσει για λίγο καιρό τα καθήκοντά της και να αποχωρήσει από το δελτίο ειδήσεων, αφού θα φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό σχετικά με το ποιος θα πάρει τη θέση της, όταν χρειαστεί να φύγει από το πλατό του δελτίου του Open.

Ωστόσο ακόμα μία "καυτή" μεταγραφή έγινε γνωστή και αφορά το Open, και συγκεκριμένα ένα πρόσωπό του καναλιού το οποίο πήγε στο Mega. Δείτε εδώ για ποιον γίνεται ο λόγος!

Αυτό το πρόσωπο φημολογείται πως θα πάει από το Open στην ΕΡΤ

Τα σχετικά ρεπορτάζ αναφέρουν το όνομα της Όλγας Τρέμη, η οποία πριν από λίγο καιρό παραιτήθηκε από την ΕΡΤ, ωστόσο όπως έγινε γνωστό μέσα από το Happy Day, υπάρχει περίπτωση να μην χρειαστεί να βρεθεί αντικαταστάτης, αφού η δημοσιογράφος αναμένεται να γεννήσει μέσα στο καλοκαίρι και να επιστρέψει κανονικά στη θέση της από Σεπτέμβρη.

Όλγα Τρέμη μεταγραφή

Συγκεκριμένα, η δημοσιογράφος ανέφερε: «Ακούγονται διάφορα, μέχρι και η Όλγα Τρέμη επιστρατεύτηκε για να την αντικαταστήσει την περίοδο που η Νίκη Λυμπεράκη θα φύγει στο σπίτι της να γεννήσει, ωστόσο η ίδια θα έρθει και θα τους διαψεύσει όλους. Θα γεννήσει μέσα στο καλοκαίρι, μέσα στην κανονική της άδεια και δε θα χρειαστεί να την αντικαταστήσει κανείς και από Σεπτέμβριο από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, θα είναι κανονικά στο πόστο της».

Προς το παρόν βέβαια δεν είναι τίποτα σίγουρο και ακόμα αναμένουμε κάποια σχετική πληροφορία από το κανάλι για το τι πρόκειται να συμβεί τον καιρό που η Νίκη Λυμπεράκη θα αφήσει προσωρινά τα καθήκοντά της στο δελτίο ειδήσρων.