Απίστευτα "καρφιά" από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Μαρία Μπακοδήμου - "Πρόσεχε μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Απίστευτα

Απίστευτα "καρφιά" ήρθαν από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Μαρία Μπακοδήμου! Η παίκτρια του Just the 2 of Us ανέφερε χαρακτηριστικά, "Πρόσεχε μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου". Τι συνέβη ωστόσο ακριβώς μεταξύ τους;

Το βράδυ της Τρίτης πραγματοποιήθηκε το γύρισμα του τέταρτου επεισοδίου του Just The Two Of Us όπως έγινε γνωστό και ήρθαν στο φως κάποιες πληροφορίες που θα σας αφήσουν άφωνες.

Ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ντάφλος στην εκπομπή «Ευτυχείτε», μίλησε για όσα συνέβησαν στο σόου και αναφέρθηκε συγκεκριμένα σε ένα περιστατικό που συνέβη ανάμεσα στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την Μαρία Μπακοδήμου, ενώ η παρουσιάστρια μας είχε ανάψει και φωτιές με το μπικίνι που είχε φορέσει. Μπορείτε να δείτε εδώ τις εικόνες που μας έκοψαν την ανάσα.

Απίστευτα "καρφιά" από την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Μαρία Μπακοδήμου - Όλα όσα έγιναν γνωστά

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του, η Κωνσταντίνα είπε ότι βλέπει τα προηγούμενα επεισόδια και βάζει την τηλεόρασή της στο mute γιατί δεν μπορεί να αντέξει τα σχόλια της κριτικής επιτροπής. Τότε ήταν που η Μαρία Μπακοδήμου είπε, «Προφανώς, βλέπεις την εκπομπή όχι για να διορθώσεις εσύ τον εαυτό σου, αλλά για να διορθώσεις τους άλλους», με αποτέλεσμα η Σπυροπούλου να της απαντάει, «Πρόσεχε μη δαγκώσεις τη γλώσσα σου». Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου αποκάλυψε πόσα κιλά έχει χάσει

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τήρησε και εκείνη την καραντίνα και έμεινε στο σπίτι της και έκανε όσο λιγότερες μετακινήσεις μπορούσε. Η ίδια πλέον έχει επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς και μάλιστα έχει ξεκινήσει και τα γυρίσματα για το μουσικό show “Just The Two Of Us”.

Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων για το τρίτο επεισόδιο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day”.

Η ίδια μεταξύ άλλων αποκάλυψε πόσα κιλά έχασε στην καραντίνα.«Είμαι από τις τυχερές – άτυχες επειδή δεν ξέρω να μαγειρεύω πολύ καλά, είπα πως με ευνόησε σε αυτό τον τομέα η καραντίνα. Και επειδή το έριξα πολύ στην γυμναστική για να περνάει ο χρόνος ευχάριστα, έχασα 4-5 κιλά», είπε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.