Άγριο ξέσπασμα για το J2US - «Δε γίνεται να έχω την ίδια βαθμολογία με τον Τρύφωνα Σαμαρά»

Ποιος πρώην παίκτης βγήκε εκτός εαυτού;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριο ξέσπασμα για το J2US - «Δε γίνεται να έχω την ίδια βαθμολογία με τον Τρύφωνα Σαμαρά»

Ένας παίκτης που έχει ήδη αποχωρήσει από το J2US, έκανε δηλώσεις και δε δίστασε να κάνει ένα άγριο ξέσπασμα, ξεκαθαρίζοντας, πως η κριτική του φάνηκε άδικη και πως δε γίνεται εκείνος με το ζευγάρι του να έχουν την ίδια βαθμολογία με τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Το δημοφιλές show του Open συνεχίζεται και έχει καταφέρει ήδη να κερδίσει την καρδιά του κοινού, με τις εμφανίσεις αλλά και με την ίντριγκα που κουβαλάει μαζί του.

Ο Βαλάντης, που ήταν αυτός που αποχώρησε από το J2US, εμφανίστηκε σήμερα το πρωί στην εκπομπή Happy Day και αναφέρθηκε στην αποχώρησή του, εξηγώντας πως ήταν άδικη και πως δε θα μπορούσαν να παίρνουν τους ίδιους βαθμούς με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Πριν συνεχίσετε ωστόσο πρέπει να γνωρίζετε κι εσείς, αυτό το "καυτό" spoiler που σας έχουμε για το επόμενο επεισόδιο του J2US. Δείτε εδώ ποιος αποχωρεί και θα πάθετε πλάκα!

Αυτό ήταν το αδιανόητο καρφί που πέταξε ο Βαλάντης για τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Εμένα δεν με πτοεί μια κριτική επιτροπή σε ένα παιχνίδι. Φωνητικά, μουσικά, υπήρχαν χειρότερα ζευγάρια. Επειδή είναι ένα παιχνίδι που βασίζεται και στην εμφάνιση και στον τραγουδιστικό μέρος, εγώ μίλησα μόνο για το μουσικό μέρος που με αφορά.

Αν η σκηνοθεσία δεν ήταν καλή, αν δεν άρεσαν οι φάτσες μας και τα ρούχα μας, αυτά οφείλονται σε δικές μας επιλογές ίσως και της παραγωγής. Αλλά όλα τα άλλα, μουσικά τουλάχιστον, μπορώ να κρίνω και να καταλάβω.

Όταν οι κριτές λένε “Τρύφωνα μου, μην κάνεις αυτές τις βλακείες, ήρθες εδώ, να είσαι ευχάριστος, να περάσουμε ωραία, αλλά να τραγουδάμε κιόλας”, αυτό είναι το θέμα. Ότι ναι, χρειάζονται και οι ευχάριστοι άνθρωποι, χρειάζονται και οι χαριτωμενιές, αλλά όμως γαλουχούνται και άνθρωποι μέσα από τις κριτικές αυτές.

Δεν δέχομαι, μουσικά τουλάχιστον, να έχει την ίδια βαθμολογία ο Τρύφωνας με τη Νικολέττα ή η Κωνσταντίνα με τη Νικολέττα. Αυτό εξέφρασα, μουσικά πάντα και γι’ αυτό μίλησα και για τα πτυχία της μουσικής. Υπήρχαν πολλοί χειρότεροι. Δεν είπα ότι εμείς ήμασταν οι ολόσωστοι» ήταν τα λόγια του Βαλάντη στο Happy Day.

Βαλάντης ξέσπασμα J2US