Γάμος "βόμβα" στην ελληνική showbiz - Παντρεύτηκαν και δεν το κατάλαβε κανείς

Έσκασαν τα ευχάριστα!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γάμος

Σαν "βόμβα" έσκασε ο γάμος που έλαβε χώρα πριν από λίγες μέρες στην ελληνική showbiz, και η αλήθεια είναι πως κανείς δεν κατάλαβε πως παντρεύτηκαν, μέχρι να ανέβουν οι πρώτες φωτογραφίες στο Instagram. Η πανδημία δεν τους σταμάτησε και οι δυο τους ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου!

Σε πελάγη ευτυχίας φαίνεται πως πλέει μία πολύ αγαπημένη τραγουδίστρια, η οποία ενώ περιμένει το παιδάκι της, ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της.

Πριν συνεχίσετε ωστόσο πρέπει οπωσδήποτε να μάθετε τα νέα και για μία ακόμα αγαπημένη τραγουδίστρια η οποία ετοιμάζεται να παντρευτεί! Δείτε εδώ για ποια πρόκειται!

Ο λόγος για την Angelika Dusk, και τον σύζυγό της, Δημήτρη Μποσινάκο οι οποίοι παρά τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε, αποφάσισαν να παντρευτούν και ανέβασαν μερικές υπέροχες φωτογραφίες στο Instagram.

Η γνωστή τραγουδίστρια μάλιστα είναι έγκυος και περιμένει σε λίγο καιρό να γεννήσει το παιδάκι της.

Ενώ αυτός ο γάμος βόμβα έλαβε χώρα εν μέσω πανδημίας, ένας άλλος ακυρώθηκε

Ο κορωνοϊός φαίνεται πως έχει φέρει τα πάνω κάτω στις ζωές όλων και έτσι ο γάμος πασίγνωστου μοντέλου με γνωστό επιχειρηματία δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, μιας και λόγω των πρόσφατων εξελίξεων, βρέθηκε στον "αέρα"!

Τα δυσάρεστα νέα φαίνεται πως έφτασαν για ακόμα ένα ζευγάρι της ελληνικής showbiz, το οποίο ακύρωσε τα πλάνα που είχε κάνει για το γάμο του μετά από την εξάπλωση του κορωνοϊού με σκοπό να προστατευθούν από τον ιό και να κάνουν αργότερα την τελετή υπό τις συνθήκες που θέλουν εκείνοι.

Ο λόγος για την Νεσχάν Μουζαλίμ και τον αγαπημένο της σύντροφο, επιχειρηματία, Στέλιο Πολογεώργη, οι οποίοι ανέβαλαν προσωρινά το γάμο τους, με την ανακοίνωση του γάμου να γίνεται πριν από λίγους μήνες.

Το Μυστήριο είχε προγραμματιστεί να τελεστεί στις 13 Ιουνίου στην Αγία Μαρίνα, στο Reef Athens Riviera, αλλά η συγκεκριμένη ημερομηνία ακυρώθηκε.

«Το ακυρώσαμε λόγω κορονοϊού και επειδή τα σύνορα είναι κλειστά. Η οικογένειά μου, οι συγγενείς μου και οι φίλοι μου δεν θα μπορούσαν να ταξιδέψουν από την Τουρκία. Επίσης, την περίοδο αυτή υπάρχει άγχος και στρες, οπότε όλοι κοιταζόμαστε καχύποπτα. Δεν είναι ό,τι καλύτερο για να κάναμε τον γάμο μας», αποκαλύπτει μιλώντας στο «Secret» και τη Σάσα Σταμάτη η Νεσχάν Μουλαζίμ.

Νεσχάν Μουζαλίμ γάμος