Λευτέρης Λαζάρου: Επική ατάκα για κριτή του Masterchef - "Ένας είναι ο κοντός"

Σε ποιον αναφέρεται;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Λευτέρης Λαζάρου: Επική ατάκα για κριτή του Masterchef -

Μια επική ατάκα πέταξε για έναν από τους κριτές του Masterchef ο Λευτέρης Λαζάρου που μίλησε στη εκπομπή του ΣΚΑΪ Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα. Ποιος είναι λοιπόν ο "κοντός" όπως τον είπε στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία;

Ειδικότερα ο γνωστός chef μίλησε στον ΣΚΑΪ και τον Γιώργο Λιάγκα και φυσικά η συζήτηση πήγε και στο ριάλιτι μαγειρικής του Star. Μάλιστα ο Λευτέρης Λαζάρου αναφέρθηκε στο αν το βλέπει, ενώ μας αποκάλυψε και ποιος είναι ο κριτής στον οποίο έχει αδυναμία.

Ο γνωστός chef μίλησε ακόμα στα όσα κάνουν στο εστιατόριο αναφορικά με τα μέτρα για την πανδημία. Όπως είπε περιμένουν τις ανακοινώσεις από τον πρωθυπουργό για να ξέρουν πώς θα ανοίξει το μαγαζί και τι θα γίνει με τα τραπέζια. Φυσικά η συζήτηση όμως ήρθε και στο παιχνίδι μαγειρικής. Ποια αυτά που είπε; Διαβάστε παρακάτω.

Να για ποιον κριτή του Masterchef πέταξε την επική ατάκα "ένας είναι ο κοντός" ο Λευτέρης Λαζάρου

“Δεν έχω χρόνο να δω το MasterChef, έχω δει κάποια τρέιλερ και κάποιες επαναλήψεις. Μια χαρά είναι. Ξέρεις, εγώ έχω και μια αδυναμία στους κριτές επειδή είναι αρκετά φίλοι τα παιδιά και συνεργάτες χρόνια” είπε λοιπόν ο γνωστός chef αναφορικά με το αν βλέπει το ριάλιτι μαγειρικής.

Ακόμα μας αποκάλυψε ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είναι η αδυναμία του, ενώ σας έχουμε και μια Ελληνίδα ηθοποιό που εξομολογήθηκε την αγάπη της για αυτό. Δείτε εδώ ποια είναι.

"Δεν ξέρεις τώρα; Ένας είναι ο κοντός! Με τον Λεωνίδα γνωριζόμαστε και πάρα πολλά χρόνια μιας και μας έκανε και εμάς back up” είπε ο Λαζάρου απαντώντας στο σε ποιος κριτής είναι η αδυναμία του.

Ορίστε και το βίντεο