Σία Κοσιώνη: Η φωτογραφία που δεν έχει δει ποτέ κανείς

Το στιγμιότυπο από το παρελθόν

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σία Κοσιώνη: Η φωτογραφία που δεν έχει δει ποτέ κανείς

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σία Κοσιώνη ανέβασε μία φωτογραφία από το παρελθόν της, την οποία δεν είχε δει ποτέ κανείς και μας προξένησε μεγάλη περιέργεια μιας και η δημοσιογράφος φαίνεται πολύ διαφορετική.

Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, έχει έναν αρκετά δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram και έτσι φροντίζει να μοιράζεται αρκετά συχνά υλικό με τους διαδικτυακούς της φίλους, ειδικά σε αυτή τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας που έμεινε για πολύ καιρό στο σπίτι.

Πριν συνεχίσετε ωστόσο και δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε η Σία Κοσιώνη, πρέπει οπωσδήποτε να τη δείτε και σε ένα στιγμιότυπο μαζί με τον γιο της με το οποίο είναι σίγουρο πως θα λιώσετε. Δείτε εδώ τις αποκλειστικές φωτογραφίες του μικρού Δήμου και θα μείνετε με το στόμα ανοικτό!

Αυτή είναι η φωτογραφία που ανέβασε η Σία Κοσιώνη και δεν είχε δει ποτέ κανείς

Μάλιστα, για να προσφέρει μία πιο αισιόδοξη νότα στην όλη κατάσταση, η Σία Κοσιώνη αποφάσισε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό, μία φωτογραφία στην οποία βρίσκεται σε ένα ταξίδι στη Γαλλία πριν από αρκετό καιρό.

«Σκαλίζοντας τον υπολογιστή. Μερικά χρόνια πριν σε ένα υπέροχο χωριό της Γαλλίας. Δρόμοι υπάρχουν παντού, αρκεί να κοιτάξεις καλά!» έγραψε η Σία Κοσιώνη κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram.

Όπως θα δείτε και μέσα από τη φωτογραφία, η παρουσιάστρια είναι πολύ διαφορετική απ' ότι τώρα μιας και είναι ντυμένη στα μαύρα και τα μαλλιά της είναι πολύ πιο μακριά απ' ότι τώρα.

Τις προάλλες στον λογαριασμό της στο Instagram, η Σία Κοσιώνη ανέβασε μία φωτογραφία με τον γιο της και τη μαμά της

«Γιορτή της μητέρας και γενέθλια μαζί, αγκαλιά με το πλάσμα που έκανε και την κόρη της μητέρα και τώρα μαθαίνει τι θα πει να αγωνιάς 24 ώρες το 24ωρο, να προσπαθείς να γίνεσαι συνέχεια καλύτερη, να κοιτάς συνεχώς πιο μπροστά και πιο μακριά, να σηκώνεσαι αμέσως μόλις πέφτεις, να αγαπάς χωρίς όρους. Χρόνια πολλά σε όλες τις μανούλες που κάνουν τα πάντα και πάλι τους φαίνονται λίγα!» έγραψε η Σία Κοσιώνη κάτω από την υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.