Άναψε "φωτιές" η Κατερίνα Στικούδη με το κολάν της - Θα μείνετε με τους κοιλιακούς της

Εκρηκτική εμφάνιση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άναψε

Η Κατερίνα Στικούδη ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στην οποία ποζάρει με το κολάν της και όπως μπορείτε να φανταστείτε, άναψε "φωτιές"! Το μόνο σίγουρο είναι πως μόλις δείτε τους κοιλιακούς της θα μείνετε κανονικά!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια έχει πολύ αυστηρό πρόγραμμα γυμναστικής και έτσι έχει καταφέρει να διατηρήσει το τρομερό κορμί της.

Η ίδια σήμερα, θέλησε μέσα από ένα post που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μερικές συμβουλές, σχετικά με το πρόγραμμα γυμναστικής της αλλά και με τις διατροφικές της συνήθεις.

Στη συγκεκριμένη φωτογραφία που ανέβασε, η Κατερίνα Στικούδη εμφανίστηκε με το κολάν της και ένα μπουστάκι γυμναστικής και τα likes εννοείται πως έπεσαν "βροχή" για το υπέροχο κορμί της αγαπημένης παρουσιάστριας.

Εκεί που πραγματικά θαυμάσαμε ωστόσο το σώμα της, ήταν με τον αισθησιακό χορό της που την έκανε να φαίνεται μία θεά. Δείτε τον εδώ και είναι σίγουρο πως θα πάθετε πλάκα!

Αυτή είναι η φωτογραφία της Κατερίνας Στικούδη με το κολάν που άναψε "φωτιές"!

«Καλημέρα !! Πολλοί με ρωτάτε τι γυμναστική κάνω , ποια είναι η διατροφη μου και τα σχετικά ! Έχω μάθει να αγαπάω το σώμα μου ,να φροντίζω τον εαυτό μου και ποτέ να μην κάνω υπερβολές! Η γυμναστική που κάνω τα τελευταία χρόνια είναι Crossfit.

Ναι είναι δύσκολη η γυμναστική αυτή αλλά είναι για όλους αρκεί να ακούμε τον προπονητή μας. Επισης το νερό είναι πολύ σημαντικό για την υγεία μας , καταναλώνω περίπου 3 λίτρα καθημερινά ! Ωστόσο μη ξεχνάς ότι ένα γυμνασμένο σώμα δεν είναι μόνο εικόνα αλλά και υγεία !!» έγραψε η αγαπημένη παρουσιάστρια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.