Βούρκωσε στον αέρα του ANT1 ο Νίκος Χατζηνικολάου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Βούρκωσε στον αέρα του ANT1 ο Νίκος Χατζηνικολάου

Ένα πολύ συγκινητικό περιστατικό συνέβη σήμερα στο δελτίο ειδήσεων, με τον Νίκο Χατζηνικολάου να μην μπορεί να συγκρατηθεί και να βουρκώνει στον αέρα του ANT1 με τα λόγια που άκουσε από τον πατέρα της αδικοχαμένης Ελένης Τοπαλούδη.

Οι σημερινές εξελίξεις με τη δίκη της Ελένης Τοπαλούδη ήταν πραγματικά ραγδαίες σήμερα, με τον Εισαγγελέα να κατακεραυνώνει τους δύο κατηγορούμενους.

Ο πατέρας της Ελένης Τοπαλούδη εμφανίστηκε σήμερα το βράδυ στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1, και με τα λόγια του συγκίνησε τόσο τον Νίκο Χατζηνικολάου, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και δάκρυσε με όσα άκουσε.

«Ξέρω ότι ό,τι και να πούμε δεν μπορούμε να απαλύνουμε τον πόνο μας. Κουράγιο, να σκέφτεστε ότι είμαστε όλοι δίπλα σας. Σας στέλνω την αγάπη μου και τη συγκίνησή μου. Σας ευχαριστώ πολύ κύριε Τοπαλούδη», είπε συγκινημένος ο παρουσιαστής.

Ραγδαίες φαίνεται να είναι ωστόσο οι εξελίξεις και με το συμβόλαιο του Νίκου Χατζηνικολάου, μιας και υπάρχει περίπτωση του χρόνου να μην είναι στον ANT1. Δείτε εδώ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ!

Δείτε τη στιγμή κατά την οποία βούρκωσε ο Νίκος Χατζηνικολάου στον αέρα του ANT1