Αθηνά Οικονομάκου: Το έριξε και πάλι στη δουλειά - Βίντεο από τα στούντιο του ALPHA

Και είναι πολύ ενθουσιασμένη!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Το έριξε και πάλι στη δουλειά - Βίντεο από τα στούντιο του ALPHA

Η καραντίνα τελείωσε και η Αθηνά Οικονομάκου το έριξε και πάλι στη δουλειά, μιας και τα γυρίσματα της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί, ξεκίνησαν ξανά, με την αγαπημένη ηθοποιό να ανεβάζει στον λογαριασμό της στο Instagram, ένα βίντεο από το στούντιο του ALPHA.

Οι περισσότερες ελληνικές σειρές είχαν "παγώσει" προσωρινά λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού στη χώρα, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, σιγά σιγά και η ελληνική τηλεόραση επιστρέφει στην κανονικότητά της.

Έτσι λοιπόν ήρθε και η σειρά του «Έλα στη θέση μου», στην οποία πρωταγωνιστεί η Αθηνά Οικονομάκου, με την αγαπημένη ηθοποιό να ενημερώνει σήμερα τους διαδικτυακούς της φίλους, για την επιστροφή της στη δουλειά!

Πριν συνεχίσετε ωστόσο πρέπει οπωσδήποτε να δείτε τη νέα ανακοίνωση που έσκασε από την Αθηνά Οικονομάκου! Δείτε εδώ και θα ξετρελαθείτε!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε ένα βίντεο από τα γυρίσματα του «Έλα στη θέση μου» και έστειλε και ένα πολύ όμορφο μήνυμα για το νέο ξεκίνημα της σειράς της.

«Ξεκινήσαμε εργασία και χαρά... ή αλλιώς τα παιδία παίζει ή χαζό παιδί χαρά γεμάτο» έγραψε πάνω στο βίντεο που ανέβασε σε insta story η αγαπημένη ηθοποιος!

Αθηνά Οικονομάκου «Έλα στη θέση μου»

Τις προάλλες, η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε και την πρώτη της φωτογραφία από τα γυρίσματα στον ALPHA

Η Αθηνά Οικονομάκου μετά από περίπου δυο μήνες σε καραντίνα μαζί με την οικογένεια της, έχει ξεκινήσει και πάλι τα γυρίσματα της σειράς. Παρόλο που ουσιαστικά δεν είχε σταματήσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Καθώς, μην ξεχνάμε πως το online μαγαζί του «All over» συνέχιζε να λειτουργεί και είχε κάνει τον κήπο της... γραφείο, όπως θα δείτε και σε αυτή την φωτογραφία η οποία είναι άκρως εντυπωσιακή.

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς «Έλα στη θέση μου» τα οποία ξεκίνησα. Πόζαρε μαζί με αγαπημένους πρωταγωνιστές και όλοι τους φορούσαν μάσκες.

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου από τα γυρίσματα του Έλα στη θέση μου