Στη "φόρα" η κοινή φωτογραφία της Δήμητρας Αλεξανδράκη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου από το GNTM

Με αυτή του ευχήθηκε για τα γενέθλιά του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στη

Προκειμένου να ευχηθεί στον αγαπημένο της φίλο, Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη έβγαλε στη φόρα την κοινή φωτογραφία της με τον γνωστό παρουσιαστή από τον καιρό που συμμετείχε στο GNTM και είχαν κάνει μία φωτογράφιση με εσώρουχα.

Το πανέμορφο μοντέλο το γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στον πρώτο κύκλο του GNTM στον ANT1, στον οποίο είχε κλέψει τις εντυπώσεις τόσο με την εμφάνισή της όσο και με τον χαρακτήρα της.

Σήμερα λοιπόν, με σκοπό να πει τα χρόνια πολλά στον καλό της φίλο, Δημήτρη Αλεξάνδρου, η Δήμητρα Αλεξανδράκη θυμήθηκε τη στιγμή κατά την οποία είχαν γνωριστεί, σε μία φωτογράφιση με εσώρουχα, πάνω σε ένα ζευγάρι.

Μιας και είπαμε ωστόσο για την Δήμητρα Αλεξανδράκη, πρέπει οπωσδήποτε να ρίξετε μια ματιά και στην αποκάλυψη που έκανε. Δείτε την εδώ και θα σας πέσουν τα μαλλιά!

«Χρόνια πολλά Δημητράκο μου! Πριν 10 χρόνια γνωριστήκαμε σε ένα κρεβάτι. Φιλαράκι μου γλυκό να έχεις υγεία και ό,τι καλύτερο γιατί το αξίζεις…», έγραψε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στη φωτογραφία που κοινοποίησε.

Αυτή είναι η κοινή φωτογραφία της Δήμητρας Αλεξανδράκη με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου

Δήμητρα Αλεξανδράκη Next top model

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι πολύ ενεργή στο Instagram, ωστόσο έχει καταφέρει να κοιμηθεί δύο φορές σε live της

Λίγο καιρό πριν η Δήμητρα Αλεξανδράκη είχε αποκοιμηθεί κατά τη διάρκεια ενός live που έκανε, με τον κόσμο του Instagram να οργιάζει με σχόλια του τύπου: «Έχω κοιμηθεί με την Δήμητρα Αλεξανδράκη, θα σέβεστε». Η ώρα βέβαια ήταν προχωρημένη και η Δήμητρα Αλεξανδράκη νύσταξε, με αποτέλεσμα να αποκοιμηθεί

Το μοντέλο το αντιμετώπισε φυσικά με πολύ χιούμορ και την επόμενη μέρα, έχοντας συνειδητοποιήσει τι ακριβώς συνέβη, έκανε repost τα σχόλια των διαδικτυακών της φίλων και απάντησε μέσω Insta Story.

«Παιδιά δεν γίνονται αυτά αλήθεια. Έμεινε πέντε ώρες ανοιχτό το live. Πρέπει να είμαι ο μοναδικός χρήστης του Instagram που έμεινε πάνω από μια ώρα και δε με κατέβασαν. Που να το φανταστώ;… Εντάξει εγώ που κοιμάμαι, εσείς που καθόσασταν και με βλέπατε να κοιμάμαι; Κλαίω. Σας αγαπώ ρε εντάξει» είχε γράψει τότε στο Instagram η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

Έλα όμως που το "κακό" έγινε ξανά χθες βράδυ

Το μοντέλο χθες το βράδυ θέλησε για ακόμα μία φορά να μιλήσει με τους followers της, ωστόσο όπως φαίνεται την έπιασε και πάλι νύστα και έτσι αποκοιμήθηκε ενώ περίμενε τις ερωτήσεις των διαδικτυακών της φίλων.

Αποτέλεσμα ήταν το live να έχει μείνει ανοιχτό μέχρι σήμερα το πρωί και αρκετό κόσμο να την παρακολουθεί σχολιάζοντας.

undefined