Κατερίνα Λένη - MasterChef: Αυτόν θέλει για νικητή! Θα μείνετε κάγκελο

Μας το αποκάλυψε αποκλειστικά! Δεν σας πάει το μυαλό ποιο όνομα είπε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κατερίνα Λένη - MasterChef: Αυτόν θέλει για νικητή! Θα μείνετε κάγκελο

Η Κατερίνα Λένη η παίκτρια του Masterchef που συζητήθηκε περισσότερο από τον καθένα μετά την αποχώρησή της από το ριάλιτι μαγειρικής παραχώρησε την πρώτη της αποκλειστική συνέντευξη στο περιοδικό You και στην Κατερίνα Μπούσιου και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιον θέλει νικητή! Πραγματικά θα μείνετε κάγκελο με το όνομα που είπε.

Η Κατερίνα Λένη στην συγκεκριμένη συνέντευξη έκανε να σημειωθεί πως μίλησε για πράγματα που δεν ήξερε κανείς ως τώρα για την ζωή της και μεταξύ άλλων ανέφερε πως μπήκε στο παιχνίδι γιατί ο γιατρός της έκανε μια διάγνωση η οποία την σόκαρε - δείτε εδώ τι της βρήκε! Ωστόσο, δεν μπορούσε να μην αναφερθεί και σε κάποια γεγονότα που δεν έδειξαν οι κάμερες αποκαλύπτοντας και κάποια παρασκήνια από το Masterchef.

Πότε ξεκίνησαν οι πρώτες κόντρες στο παιχνίδι;

Από την αρχή γινόταν στα bootcamp ένας... τζερτζελές και άρχισαν να δημιουργούνται παρέες. Οι εκλεκτοί (γέλια). Πολύ καθαρό παιδί ήταν πάντα ο Ιωάννης που νομίζω ότι αδίκησε τον εαυτό του.

Σε πολλούς έχει κάνει εντύπωση ο Διονύσης. Δείχνει να είναι διπλωμάτης και τα έχει καλά με όλους, αλλά ορισμένοι σχολίασαν και τη χαρά στο πρόσωπό του μετά την αποχώρησή σου...

Στην αρχή του παιχνιδιού, όταν έδωσα την κάρτα ασυλίας στον Διονύση θεώρησα ότι έπιασε τόπο αυτό που έκανα. Στη συνέχεια όμως άρχισα να αντιλαμβάνομαι ότι η συμπεριφορά του κρύβει σκοπιμότητα. Αυτό το διαπίστωσα όταν είδα το επεισόδιο από την τηλεόραση, στη δοκιμασία που ήταν αρχηγός. Για να μην μπούμε σε πολλές λεπτομέρειες, κάποια στιγμή τέθηκε το θέμα του Γιώργου, του είπα ότι εγώ δεν τον θέλω στην ομάδα μου και μου απάντησε «ούτε και εγώ». Μετά είδα πως στις κάμερες είπε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα με τον Γιώργο, παρόλο που είχε έρθει και αυτός σε αντιπαράθεση μέσα στο σπίτι μαζί του. Όσο για τα χαμόγελα στην αποχώρησή μου, θα σου πω απλά ότι το παρατήρησα και εγώ αυτό.

Σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού έδειχνες ότι αντέχεις τις κόντρες. Τι συνέβη το βράδυ πριν αποχωρήσεις και είπες ότι είχες κακή ψυχολογία και επηρεάστηκες;

Ας πούμε ότι αυτό που συνέβη εκείνη την ημέρα ήταν κάτι πολύ... ακραίο που κλόνισε βαθύτατα την προσωπική μου ηθική. Δεν έχει να κάνει με το παρασκήνιο, γιατί αυτό ούτως ή άλλως δεν σταμάτησε να υπάρχει ποτέ μέσα στο σπίτι. Με στενοχώρησε όμως τόσο πολύ που ένιωσα πως δεν ταιριάζω πλέον εκεί μέσα.

Υπήρξε κάποια στιγμή που ήθελες να τα παρατήσεις και να φύγεις από μόνη σου;

Πολλές φορές. Και όχι γιατί φοβόμουν ότι μαγειρικά δεν θα τα καταφέρω. Δεν ήθελα ούτε να με νταντεύουν, ούτε να με γλείφουν, ούτε να με προστατεύουν. Ήθελα να τα καταφέρω με την αξία μου. Ακόμη και όταν αποχώρησα τελικά, μέσα μου ήθελα να φύγω. Πολύ φορτισμένη ήμουν και την ημέρα που πέταξα το πιάτο στα σκουπίδια όταν κατάλαβα ότι δεν το πέτυχα.

Κατηγορήθηκες ότι δεν σεβάστηκες τους κανόνες...

Ήταν μια κίνηση εγωισμού από την πλευρά μου. Δεν ήθελα να προσβάλω με αυτή την κίνηση τους κριτές, τους οποίους αγαπώ πολύ και με έχουν βοηθήσει πολύ. Όταν επέστρεψα στο σπίτι με κατσάδιασαν και τα παιδιά και το κατάλαβα. Απλά είμαι τελειομανής και πιέστηκα.

Η αποκάλυψη της Κατερίνας Λένη - Αυτόν θέλει για νικητή του Masterchef

Ποιον επιθυμείς για νικητή;

Θέλω τον Μπέλλο. Ανεξάρτητα από την καλή σχέση που είχα και με τον Σταυρή και τον Σταύρο, εγώ θέλω τον Δημήτρη για νικητή. Είναι πανέξυπνος, χαρισματικός. Πάντα ήταν ήρεμος, τώρα βέβαια στο τέλος άρχισε και εκείνος να νευριάζει με ορισμένες συμπεριφορές από τα υπόλοιπα αγόρια και τα κορίτσια που ξαναμπήκαν στο παιχνίδι.

MasterChef Δημήτρης Μπέλλος ποιον θέλει για νικητή η Κατερίνα Λένη

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ