Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Αυτή είναι η αναγγελεία του γάμου τους

Πότε παντρεύονται

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αλέξανδρος Μπουρδούμης - Λένα Δροσάκη: Αυτή είναι η αναγγελεία του γάμου τους

Αυτή είναι η αναγγελεία του γάμου του Αλέξανδρου Μπορδούμη και της Λένας Δροσάκη. Το ζευγάρι πειρμένει το πρώτο του παιδί και ετοιμάζονται να κάνουν και το επόμενο βήμα στη σχέση τους λίγο καιρό πριν.

Οι δυο τους πλέον σε πελάγη ευτυχίας στην αναμονή του πρώτου τους παιδιού και δείχνουν να είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ.

Tώρα όπως όλα δείχνουν, ετοιμάζονται να επισημοποιήσουν τη σχέση τους ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, λίγο καιρό πριν γίνουν για πρώτη φορά γονείς. Αυτό φαίνεται μάλιστα και από την αναγγελία του γάμου τους που πρώτη δημοσίευσε η εφημερίδα Εστία και σήμερα βλέπουμε στην Espresso.

Η Λένα Δροσάκη είναι στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της και μέχρι στιγμής δείχνει να την απολαμβάνει. Ποιες όμως οι λεπτομέρειες για τον γάμο τους σύμφωνα με την αναγγελεία που δημοσιεύετηκε;

Μπουρδούμης - Δροσάκη: Η αναγγελία του γάμου τους

O Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, λίγο καιρό πριν γίνουν για πρώτη φορά γονείς, ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους.

«Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, κάτοικος Αθηνών, γεννηθείς εις Αθήνας, του Αναστασίου και της Αθηνάς το γένος Ανεστοπούλου και η Ελένη Δροσάκη, κάτοικος Κολωνού, γεννηθείσα εις Πάτρας, του Χρήστου και της Γεωργίας το γένος Κουτσογιάννη, πρόκειται να έλθουν σε γάμο που θα γίνει εις Πάτρας» αναφέρει χαρακτηριστικά η αναγγελία, ωστόσο το ζευγάρι έμαθε και το φύλο του μωρού τους. Τι περιμένουν;

Για την ώρα δεν έχουν διαρρεύσει λεπτομέρειες όσον αφορά την ημερομηνία ή την ακριβή τοποθεσία που θα λάβει χώρα το ευτυχές γεγονός.

Αλέξανδρος Μπουρδούμης Λένα Δροσάκη αναγγελεία γάμος