Just the 2 of Us; Η αποκάλυψη της Χριστίνας Παππά για την αποχώρησή της

"Εγώ με το Νίκο..."

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Just the 2 of Us; Η αποκάλυψη της Χριστίνας Παππά για την αποχώρησή της

Η Χριστίνα Παππά αποκάλυψε το παρασκήνιο της αποχώρησή της από το Just the 2 of us για πρώτη φορά στον αέρα του ALPHA.

H Χριστίνα Παππά μίλησε στο Happy Day και εξέφρασε τον φόβο της για την πανδημία του κορωνοϊού. “Είμαι πολύ φοβισμένη, Κάθε βράδυ βάζω θερμόμετρο. Έχω κάνει 5 τεστ κορονοϊού μέχρι στιγμής”, είπε.

Η ίδια ωστόσο αναφέρθηκε και στη συμμετοχή της στο J2US. Για την παρουσία της στο J2US και τη σχέση της με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η Χριστίνα Παππά είπε: “Εκ των πραγμάτων είχα κάνει συμφωνία με τον Νίκο Κοκλώνη ότι θα φύγω στο 3ο επεισόδιο, διότι έπρεπε να πάω στη Μύκονο. Δεν σου κρύβω ότι στεναχωρήθηκα, δεν το περίμενα.

Το να πεις σε έναν άνθρωπο ότι είναι αφελής, είναι πολύ καλό. Γιατί πρέπει να είναι αρνητικό; Δεν έχω τίποτα με την Κωνσταντίνα, ίσα ίσα. Μια κούκλα είναι και μου φτιάχνει τη διάθεση. Εάν είχα κάτι πριν, είναι δικό μου και δικό της, δεν έχει καμία σχέση με κάτι άλλο”, δείτε ωστόσο και το απίστευτο ξέσπασμα που έκανε η Άσπα Τσίνα στο παιχνίδι.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή με αφορμή αυτή την δήλωση της ανέφερε πως μάλλον υπάρχουν συμφωνίες από πριν για το τι θα γίνει στο παιχνίδι.

Ωστόσο εκτός από την αποκάλυψη της Χριστίνας Παππά κυκλοφορεί και spoiler για το ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει

Μόλις έσκασε spoiler "βόμβα" για το J2US! Δεν θα πιστέψετε ποιο είναι το ζευγάρι που θα αποχωρήσει αυτό το Σάββατο! Την αποκάλυψη μάλιστα έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σήμερα.

Το γύρισμα για το τέταρτο επεισόδιο του Just the 2 of Us, τελείωσε και έγινε γνωστό το ζευγάρι που θα χρειαστεί να μας χαιρετήσει μια για πάντα από τον διαγωνισμό. Σας πάει κάπου το μυαλό;

Spoiler "βόμβα" - Ποιο ζευγάρι θα αποχωρήσει από το J2US

Στο συγκεκριμένο γύρισμα μαγνητοσκοπήθηκαν όπως έγινε γνωστό έγιναν δύο αποχωρήσεις, με σκοπό να αποφευχθούν τα spoilers, ανάμεσα στα ζευγάρια Χρύσπα - Γιάννης Δρυμωνάκος και Άρτεμης Ματαφιά - Ορφέας Παπαδόπουλος.

Ωστόσο ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δεν μπόρεσε να κρατηθεί και τα είπε όλα στο Πρωινό, αποκαλύπτοντας πως οι διαγωνιζόμενοι που αποχώρησαν είναι η Άρτεμις Ματαφιά και ο Ορφέας Παπαδόπουλος.