Μαρία Σολωμού: «Θα κοινωνήσω το αίμα του Χριστού, δε φοβάμαι τίποτα!»

Δηλώσεις που θα συζητηθούν

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Μαρία Σολωμού: «Θα κοινωνήσω το αίμα του Χριστού, δε φοβάμαι τίποτα!»

Η Μαρία Σολωμού δήλωσε πως «θα κοινωνήσει το αίμα του Χριστού και δεν φοβάται τίποτα». Η ηθοποιός σε συνέντευξη που έδωσε αναφέρθηκε στην πίστη της και στον Θεό και πως αυτή δεν έχει αλλάξει με την πανδημία.

Οι καλλιτέχνες παίρνουν θέση σε όσα ακούγονται για τις εκκλησίες και την Θεία Κοινωνία και δεν διστάζουν να πουν τι θα κάνουν εκείνοι. Θα κοινωνήσουν η όχι;

Όσα ανέφερε η Μαρία Σολωμού για την Θεία Κοινωνία

Οι καλλιτέχνες βγαίνουν μπροστά για να ομολογήσουν Χριστό . Όταν κάποιοι από άλλους χώρους θέτουν διλήμματα στον λαό για τα μυστήρια της Εκκλησίας οι ευαίσθητες ψυχές των καλλιτεχνών …μιλάνε στον κόσμο με κηρύγματα πίστης και ευλάβειας. Η ηθοποιός μίλησε στον Γιώργο Θεοχάρη και το Βήμα Ορθοδοξίας.

Μετά τον Νίκο Οικονομόπουλο και η Μαρία Σολωμού ξεκαθαρίζει τα πράγματα στα όσα ελέγχθησαν για την Θεία Κοινωνία . Δείτε εδώ τι είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

“Θα κοινωνήσω την Κυριακή και δεν φοβάμαι τίποτα” εξηγεί στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ η δημοφιλής ηθοποιός κ. Μαρία Σολωμού τονίζοντας ότι “έχω νηστέψει όλη την Σαρακοστή αλλά λόγω της Πανδημίας δεν κατάφερα να κοινωνήσω”.

Όσο αφορά όσα ακούγονται για μετάδοση του κορονοϊού μέσα από τη Θεία Κοινωνία η κ. Σολωμού υπογραμμίζει ότι “δεν θέλω να σκέφτομαι τέτοια πράγματα . Πιστεύω και θα κοινωνήσω το Σώμα και το αίμα του Χριστού”.

Επίσης , επισημαίνει ότι “ο φόβος καμία φορά νικάει την πίστη . Και ειδικότερα εν μέσω πανδημίας αυτό βλέπουμε να συμβαίνει πιο συχνά . Ο κόσμος αυτή την περίοδο είναι ευάλωτος στον φόβο και ορισμένες φορές νικιέται από αυτόν”. είπε η ηθοποιός.