Η ανακοίνωση του Τάσου Τρύφωνος για τον "Πιο αδύναμο κρίκο"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η ανακοίνωση του Τάσου Τρύφωνος για τον

Η ανακοίνωση του Τάσου Τρύφωνος για τον "Πιο αδύναμο κρίκο". Τα επεισόδια έχουν σταματήσει να προβάλλονται εδώ και καιρό εξαιτίας της πανδημίας. Ωστόσο ο παρουσιαστής έκανε γνωστό το πότε θα αρχίσουν να προβάλλονται ξανά.

Το παγκοσμίου φήμης παιχνίδι με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος. Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος, που ξεκίνησε την πορεία του από το BBC, έχει μεταδοθεί σε περισσότερες από 54 χώρες σε όλο τον κόσμο. Πρόκειται για παιχνίδι γνώσεων και στρατηγικής, όπου οι παίκτες καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις γενικών γνώσεων χωρίς να σπάσουν την "αλυσίδα" κάτω από την πίεση του χρόνου αλλά και του παρουσιαστή, ο οποίος έχει έναν αντισυμβατικό ρόλο.

Μπορεί εδώ και λίγο καιρό να είχε "παγώσει", ωστόσο όπως έκανε γνωστό ο Τάσος Τρύφωνος τα επεισόδια, ωστόσο αν δεν έχετε δει τον Τάσο Τρύφωνος το 1998 πρέπει σίγουρα να τον δείτε.

Δείτε τις αναρτήσεις του:

Τάσος Τρύφωνος Αδύναμος Κρίκος

Τάσος Τρύφωνος Αδύναμος Κρίκος ΣΚΑΙ

Τάσος Τρύφωνος

Ωστόσο μπορεί να έκανε ανακοίνωση ο Τάσος Τρύφωνος πως επιστρέφει μια άλλη εκπομπή του ΣΚΑΙ σταμάτησε

"Βόμβα" από το κανάλι του ΣΚΑΪ με μια πασίγνωστη εκπομπή να τελειώνει. Την ίδια ώρα εξελίξεις έχουμε και με ορισμένα ακόμα τηλεοπτικά προγράμματα του καναλιού. Δείτε τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή, Happy Day. Ποια αυτά που μας περιμένουν;

Οι εξελίξεις με τον κορωνοϊό, είχαν φέρει τα πάνω κάτω στα τηλεοπτικά προγράμματα, με τις αλλαγές να είναι πολλές αφού ορισμένες ψυχαγωγικές εκπομπές, διέκοψαν την προβολή της ή άλλαξαν προσωρινά, ώστε να δώσουν την θέση τους σε ενημερωτικές. Ωστόσο σταδιακά τα πράγματα γυρνούν στην κανονική τους ροή.

Έτσι λοιπόν μέσα από την εκπομπή Happy Day μάθαμε ότι τις επόμενες ημέρες θα ολοκληρωθούν οι εκπομπές "Newsroom" με τους Καμπουράκη και Υποφάντη και το "Εξελίξεις LIVE" με την Εύα Αντωνοπούλου και ο Νίκος Στραβελάκης.

Ακόμα εξελίξεις έρχονται και για τον Δημήτρη Καμπουράκη, που γυρνά στην ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή "Ακραία Φαινόμενα".