MasterChef: H Κατερίνα Λένη μιλάει "ανοιχτά" για τον Γιώργο - "Σε μένα προσωπικά δε..."

Μίλησε για την "κόντρα" τους

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
MasterChef: H Κατερίνα Λένη μιλάει

H Κατερίνα Λένη μπορεί να έφυγε από το MasterChef, ωστόσο αυτό δεν την σταματάει από το να δίνει την δικιά της άποψη πάνω σε μερικά πράγματα που έζησε. Η ίδια μιλάει "ανοιχτά" για τον Γιώργο και αναφέρει, "Σε μένα προσωπικά δε μπορεί να φανεί ήρωας ο Γιώργος, ό,τι και να κάνει".

Η πρώην παίκτρια, βρέθηκε καλεσμένη στην Φωλιά των Κου Κου όπου και μίλησε ζωντανά το πρωί της Πέμπτης μέσω skype, τόσο για τον Γιώργο Λασκαρίδη, όσο και για το μέλλον του στο παιχνίδι.

Εκτός από την "κόντρα" της με τον Γιώργο να αναφέρουμε ωστόσο πως η ίδια αποκάλυψε την γνώμη της και πάνω σε ένα άλλο θέμα, που θα συζητηθεί. Ποιον βλέπει στον τελικό; Διαβάστε εδώ όλα όσα ανέφερε!

Όλα όσα ανέφερε η Κατερίνα Λένη για τον Γιώργο και το MasterChef στην Φωλιά των Κου Κου

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Ο Γιώργος έχει τώρα την Κάρτα Ασυλίας. Πιστεύω, όσο έχω καταφέρει να ψυχολογήσω τον Γιώργο, επειδή είναι η τελευταία φορά που κυκλοφορεί η κάρτα, ότι θα τη χρησιμοποιήσει σε κάποιο από τα παιδιά για να βγει ήρωας. Είδα ότι υπήρχαν διάφορα θέματα στην ομαδική.

Τείνω περισσότερο να χρησιμοποιήσει την κάρτα ή στη Μάρλεν ή στη Μαρία. Για να κάνει τη διαφορά, να βγει ήρωας. Σε μένα προσωπικά δε μπορεί να φανεί ήρωας ο Γιώργος, ό,τι και να κάνει. Αλλά στον κόσμο θα μπορούσε να φανεί ήρωας. Θα είναι και κρίμα να μη χρησιμοποιηθεί η κάρτα. Διότι είναι η τελευταία φορά που κυκλοφορεί. Γιατί να πάει χαμένη;».

«Δεν υπήρχαν ωράρια μέσα στο σπίτι. Ο καθένας έκανε ό,τι του κατέβει στο κεφάλι. Εμένα δε με ρώτησαν. Έπαιζε η μουσική, έπαιζαν κιθάρα, έκαναν γυμναστική 4 τη νύχτα στον διάδρομο. Έπαιζε η τηλεόραση στη διαπασών και πολλά αλλά. Είναι αυτό που έλεγα την προηγούμενη φορά ως προς τον σεβασμό».

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε στα παρακάτω βίντεο.