Ελένη: "Την τελευταία μέρα στον ALPHA..." - Αποκάλυψη "βόμβα"

Το είπε στον αέρα και έμειναν όλοι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη:

Η Ελένη Μενεγάκη για πρώτη φορά στον αέρα της εκπομπής της στον ALPHA έριξε "βόμβα" αφού αποκάλυψε ποια θα είναι η δυσκολία που σκέφτεται πως θα αντιμετωπίσει όταν κλείσει την πόρτα πίσω της, αναφερόμενη - λογικά - στις διακοπές του καλοκαιριού!

Μπορεί να έχει δημιουργηθεί ντόρος για την αποχώρησή της από το κανάλι της Κάντζας χωρίς όμως την ίδια να έχει πάρει ποτέ θέση μιλώντας ξεκάθαρα. Όπως λέγεται η παρουσιάστρια θα ξεκουραστεί αυτό το καλοκαίρι και θα επιστρέψει στην τηλεόραση το δεύτερο μισό της νέας τηλεοπτικής σεζόν. Μάλιστα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι είναι σε συζητήσεις, όμως η παρουσιάστρια δεν ανοίγει τα χαρτιά της και δεν μιλά σε κανέναν για το επόμενο επαγγελματικό της βήμα! Ωστόσο, στην εκπομπή της έχει πετάξει κατά καιρούς κάποιες μικρές σποντούλες. Λέτε να είναι και η σημερινή μία από αυτές; Ποιος ξέρει; Ο χρόνος θα δείξει!

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την τελευταία ημέρα στον ALPHA

Για να μην ξεφεύγουμε όμως από το θέμα μας σήμερα, η Ελένη στο πλατό της αναφέρθηκε στο φιλάνε της εκπομπής της στον ALPHA και είπε χαρακτηριστικά πως η δυσκολότερη στιγμή θα έρθει όταν πρέπει να πει αντίο στους συναδέλφους της χωρίς να τους πάρει μια αγκαλιά λόγω κορωνοϊού!

Να υπενθυμίσουμε πως σήμερα η Ελένη Μενεγάκη έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που ξάφνιασε τους πάντες! Δείτε εδώ την φωτογραφία

Παραλίγο να λιποθυμήσει η Ελένη στο πλατό του ALPHA

Παραλίγο να λιποθυμήσει η Ελένη, αφού αυτό που έγινε στο πλατό της εκπομπής της την έφερε στο "όριο", που λέμε. Δείτε ωστόσο τι είναι αυτό που συνέβη και τι είπε η γνωστή παρουσιάστρια. Τρελάθηκε!

Ειδικότερα η Αργυρώ Μπαραμπαρίγου βρέθηκε σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη στον Alpha και φυσικά μαγείρεψε κάτι πολύ μα πολύ νόστιμο. Για την ακρίβεια έφτιαξε ένα γλυκό, που δεν ήταν άλλο από τούρτα μωσαϊκό με σπιτικό παγωτό cookies. Ειδικά αυτό το παγωτό τρέλανε την παρουσιάστρια που ήθελε εννοείται να δοκιμάσει.

Η ίδια ζήτησε ανυπόμονα λοιπόν από την Μπαρμπαρίγου, να πάρει το γλυκό να το δοκιμάσει και όταν της είπε ότι αυτό δεν είναι ακόμα έτοιμο πέταξε και την θεϊκή φράση: "Πέφτω. Λιποθυμώ. Σε άλλη περίπτωση θα ανησυχούσα".

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου σε εκπομπή Ελένης