Κωστής Μαραβέγιας: Αυτός είναι ο αριθμός της ηλικίας του! Θα μείνετε "παγωτό"

Το περιμένατε;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Κωστής Μαραβέγιας: Αυτός είναι ο αριθμός της ηλικίας του! Θα μείνετε

Αυτός είναι ο αριθμός της ηλικίας του Κωστή Μαραβέγια! To περιμένατε; Και όμως θα μείνετε "παγωτό" μόλις την δείτε μιας και ο ίδιος δεν φέρνει καθόλου στην πραγματική του ηλικία.

Ο τραγουδοποιός εδώ και χρόνια βιώνει την απόλυτη ευτυχία τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και στα επαγγελματικά του και δεν το κρύβει. Ο ίδιος φροντίζει έτσι ώστε να έχει συχνή επικοινωνία με τους ακόλουθούς του μέσα από τα social media.

Ο Κωστής Μαραβέγιας μάλιστα μπορεί να πέρασε τις μέρες του μέσα στο σπίτι όπως όλοι μας, ωστόσο αυτό δεν τον κράτησε μακριά από τους θαυμαστές τους! Δείτε εδώ τι σκέφτηκε να κάνει για να βοηθήσει στις δύσκολες μέρες της πανδημίας.

Δείτε ποιος είναι ο αριθμός της ηλικίας του Κωστής Μαραβέγιας

Το απόγευμα της Τετάρτης μάλιστα, μια μέρα πριν τα γενέθλιά του η Τόνια Σωτηροπούλου, με την οποία και αποφάσισαν να συγκατοικήσουν μιας και το ζευγάρι είναι πιο ερωτευμένο από ποτέ και δεν κρύβεται, ανέβασε μια φωτογραφία στον δικό της λογαριασμό θέλοντας να μοιραστεί δημόσια την αγάπη της για εκείνον και ανέφερε, «Happy birthday to my superhuman. Μόνο χαρές και ομορφιές να έχεις πάντα στη ζωή σου!».

Όσο για την ηλικία του; O ίδιος είναι γεννημένος το 1974, και σήμερα έκλεισε τα 46 του χρόνια.

Λίγα λόγια για τον Κωστή Μαραβέγια

Ο Κωστής Μαραβέγιας (Αγρίνιο, 13 Μαΐου 1974) είναι Έλληνας τραγουδιστής, τραγουδοποιός, συνθέτης, ερμηνευτής, σκηνοθέτης, παρουσιαστής και συγγραφέας. Παίζει ακορντεόν, πιάνο, κιθάρα, αρμόνιο και τραγουδάει στα ελληνικά, αγγλικά, ισπανικά και ιταλικά.

Τον Μάρτιο του 2012, ο Κωστής Μαραβέγιας παρουσιάζει πρώτο του μυθιστόρημα "Λόλα", το οποίο κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, ως μέρος ενός CD με τον ίδιο τίτλο. Η ιστορία είναι για ένα νεαρό κορίτσι, μία μουσικό, που ονομάζεται Λόλα και ο φίλος της ο Μάρκος.

Ο Μαραβέγιας υπηρέτησε ως οικοδεσπότης του μουσικού ντοκιμαντέρ «Μεσόγειος» για το 2011-2012 τηλεοπτική σεζόν, μια παραγωγή του Πάνου Καρκανεβάτου για την ελληνική δημόσια τηλεόραση της ΕΡΤ . Είναι ένα οδικό ταξίδι σε πόλεις της Μεσογείου με τον Μαραβέγια να ανταλλάσσει ιδέες και ήχους με ντόπιους μουσικούς, καθώς και εμπλοκή με αυτούς.

Το 2014 έγραψε και σκηνοθέτησε 12 επεισόδια της σειράς ντοκιμαντέρ μουσικής "Μουσική Πάντου" , η οποία διαβιβάστηκε στην Ελληνική Δημόσια Τηλεόραση Νεριτ και κέρδισε θετικές κριτικές από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης.