«Κάγκελο» ο Γιώργος Λιάγκας με την ατάκα του Αναδιώτη στον αέρα του Μεσημέρι ΣΚΑΙ

Έμεινε άφωνος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κάγκελο» ο Γιώργος Λιάγκας με την ατάκα του Αναδιώτη στον αέρα του Μεσημέρι ΣΚΑΙ

Σήμερα στην εκπομπή του ο Γιώργος Λιάγκας έμεινε «κάγκελο» με την ατάκα που είπε ο Νίκος Αναδιώτης στον αέρα του «Μεσημέρι ΣΚΑΙ». Ο παρουσιαστής έμεινε άφωνος καθώς ήταν το μόνο που δεν περίμενε να ακούσει εκείνη την στιγμή της συνέντευξης.

Συγκεκριμένα, και ο Νίκος Αναδιώτης πιστεύει ότι ο κορωνοϊός δεν μεταδίδεται από τη Θεία Κοινωνία. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε κατά τη διάρκεια της καραντίνας κατάφερε να κοινωνήσει κάποιες φορές κι εκείνος, αλλά και η οικογένειά του.

«Για μένα που γνωρίζω και πιστεύω, θα θεωρούταν από πλευράς μου βλασφημία αν έλεγα ότι μπορεί να μεταδοθεί κάποιο νόσημα από τη Θεία Ευχαριστία. Με αξίωσε ο Θεός και εν μέσω καραντίνας και φυσικά εφόσον μου είχε δοθεί η ευλογία του Πνευματικού μου, μετάλαβα και αυτόν τον καιρό, κάποιες φορές το σώμα και το αίμα του Χριστού. Το έπραξα και εγώ και η οικογένειά μου. Περιμένω με μεγάλη προσμονή την Κυριακή που μας έρχεται να ανοίξουν οι Ιεροί Ναοί και κανονικά και νόμιμα. Με μεγάλη μου χαρά και ανυπομονησία θα προετοιμαστώ για να προσέλθω στη Θεία Λειτουργία και να μεταλάβω το σώμα και το αίμα του Χριστού και εγώ και η οικογένειά μου», είπε στον αέρα της εκπομπής.

Να σημειώσουμε πως όσον αφορά την εκπομπή «Μεσημέρι ΣΚΑΙ», τα πράγματα φαίνεται πως δεν πάνε τόσο καλά. Στο κανάλι είναι όλοι σοκαρισμένοι. Δείτε τι συμβαίνει.

«Κάγκελο» έμεινε και όταν πετάχτηκε μια ατάκα για έναν χωρισμό «βόμβα» στον αέρα του «Μεσημέρι ΣΚΑΙ»

Με αυτό που άκουσε στον αέρα της εκπομπής του, ο Γιώργος Λιάγκας «πάγωσε» κανονικά μιας και αποκαλύφθηκε ένας χωρισμός «βόμβα» που έλαβε χώρα στην ελληνική showbiz και που κανείς μέχρι στιγμής δεν περίμενε.

Ένα ρεπορτάζ ήταν αρκετό για να αφήσει «κόκαλο» τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος δεν περίμενε να ακούσει πως το συγκεκριμένο ζευγάρι αποφάσισε να χωρίσει τους δρόμους του πλέον οριστικά.

Αυτός είναι ο χωρισμός "βόμβα" που "πάγωσε" τον Γιώργο Λιάγκα

Ο λόγος για τη Νατάσα Καλογρίδη και τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, οι οποίοι όπως όλα δείχνουν έδωσαν οριστικό τέλος στη σχέση τους, σύμφωνα με την εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα και άνθρωπο που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα: “Δεν είναι φρέσκος ο χωρισμός, απλά δεν είχε ακουστεί τόσο καιρό. Δεν είναι μαζί εδώ και καιρό. Το επιβεβαιώσαμε από άνθρωπο του πολύ στενού περιβάλλοντος. Το Πάσχα είχε φανεί ότι είναι χωριστά”.

Νατάσα Καλογρίδη Αλέξανδρος Λυκουρέζος χωρισμός

Ωστόσο όπως επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος, μπορεί το ζευγάρι να μην είναι μαζί αλλά έχει διατηρήσει άριστες σχέσεις, ενώ από τη μεριά της η Νατάσα Καλογρίδη έδειξε να περνάει μόνη της την καραντίνα.