Θα φας "σκάλωμα" με τους κοιλιακούς της Ελένης Φουρέιρα - Το κορμί της αναστατώνει

«Φωτιά» η τραγουδίστρια

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Θα φας

Και όμως θα φας "σκάλωμα" με τους κοιλιακούς της Ελένης Φουρέιρα! Η τραγουδίστρια μας δείχνει για ακόμα μια φορά το κορμί της και αναστατώνει το instagram μέσα σε δευτερόλεπτα!

Ο καιρός φαίνεται να γίνεται όλο και πιο καλός και οι πρόσφατες προγνώσεις των μετεωρολόγων δείχνουν πως θα έχουν ένα πρόωρο καλοκαίρι μέσα στον Μάιο με την θερμοκρασία να χτυπάει 40 βαθμούς.

Θέλοντας λοιπόν να προετοιμαστεί για τις καλοκαιρινές της εξορμήσεις, η τραγουδίστρια φροντίζει έτσι ώστε να κρατάει το σώμα της σε φόρμα και δεν διστάζει μάλιστα να μοιραστεί τα μυστικά της με τους ακόλουθούς της στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Οι κοιλιακοί της Ελένης Φουρέιρα που αναστατώνουν

Ποιο είναι αυτό; Η σωστή διατροφή όπως τονίζει και η γυμναστική. Αν πάλι δεν είσαι φαν της γυμναστικής εκείνη σου έχει ένα φοβερό τρόπο για να την εντάξεις με έναν πιο χαλαρό τρόπο στην καθημερινότητά σου. Αν θες να μάθεις το μυστικό της στο έχουμε εδώ.

Εκτός από το πρωινό της γεύμα ωστόσο, η Ελένη Φουρέιρα μοιράστηκε και το tip της για να αποκτήσουμε όλοι μια υπέροχη μέρα, το οποίο δεν είναι άλλο από το να ξυπνάει με θετικότητα.

Φωτιές άναψε η Ελένη Φουρέιρα και όταν φωτογραφήθηκε μόνο με το σεντόνι της

"Φωτιά" ήταν η Ελένη Φουρέιρα στο πιο πρόσφατο ποστ της στα social media. Η αγαπημένη τραγουδίστρια, φωτογραφήθηκε με μόνο ένα σεντόνι πάνω της και σκόρπισε εγκεφαλικά σε όλους.

Όπως όλοι μας, έτσι και η Ελένη Φουρέιρα παραμένει σπίτι της, προστατεύοντας τόσο τον εαυτό της, όσο και τους γύρω της. Αυτό ως αποτέλεσμα έχει να οδηγείται η τραγουδίστρια σε διάφορα ποστ που μπορούν να προσφέρουν λίγη χαρά στους ακόλουθούς της.

Για να περάσει όμορφα και ο χρόνος όλων, είχε δημιουργήσει ένα challenge με το νέο της τραγούδι «Yayo» που μετράει πάνω από 2 εκατομμύρια προβολές στο Youtube. Συγκεκριμένα, όποιος ήθελε, και ακόμη θέλει μπορεί να δημοσιεύσει στο Instagram βίντεο με τον ίδιο να κάνει το χορευτικό της και με την σειρά της η τραγουδίστρια το αναδημοσιεύει.

Έτσι και στο τελευταίο της ποστ που ανέβασε χθες, η ίδια σκέφτηκε να μοιραστεί μια πιο "καυτή" της εμφάνιση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, και για αυτό εμφανίστηκε μόνο με ένα σεντόνι και τις ψηλοτάκουνες γόβες της, που έκοβαν ανάσες.

Όπως ήταν αναμενόμενο, τα σχόλια έπεσαν βροχή και οι φανς της, τόσο από Ελλάδα, όσο και από εξωτερικό έσπευσαν να σχολιάσουν πόσο καταπληκτική είναι.

Πριν από λίγες μέρες ωστόσο, η ίδια δημοσίευσε στον λογαριασμό της, και ένα απίστευτο βίντεο το οποίο τράβηξε η ίδια στο σπίτι της. Η Ελένη Φουρέιρα ακολουθεί όλα τα trends που βγαίνουν, άρα δεν θα μπορούσε να μην έχει και εκείνη λογαριασμό στο tik tok και να κάνει διάφορα βιντεάκια.

Στο πιο πρόσφατο που έκανε την βλέπουμε να χορεύει στους ρυθμούς ενός ξένου τραγουδιού που έχει γίνει hit τις τελευταίες ημέρες και στην Ελλάδα. Όπως ήταν επόμενο τα likes έπεσαν βροχή. Απολαύστε την!