Baby boom - Ελληνίδα influencer έγκυος στο πρώτο της παιδί

Σε πελάγη ευτυχίας!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Baby boom - Ελληνίδα influencer έγκυος στο πρώτο της παιδί

Baby boom έσκασε από εκεί που δεν το περιμέναμε με Ελληνίδα influencer να ανακοινώνει πως είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί. Δεν θα πιστέψετε ποια είναι. Η ίδια πλέει σε πελάγη ευτυχίας και ανυπομονεί να κρατήσει στα χέρια της το μικρό της.

Ο λόγος για την διάσημη influencer, Βαλέρια Κοβαλένκο, η οποία έχει 182 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, που ανυπομονεί να φέρει τον καρπό του ερωτά της με τον μπασκετμπολίστα σύζυγό της, Κανέλλο Γαρμπή στην ζωή.

Η Βαλέρια Κοβαλένκο αποφάσισε να κάνει γνωστή την είδηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, την ημέρα της μητέρας, ενώ το πρώτο της παιδί περιμένει και μία γνωστή ηθοποιός.

Η Ελληνίδα influencer που έμεινε έγκυος στο πρώτο της παιδί

Πόζαρε λοιπόν αγκαλιά με το σύζυγό της και μοιράστηκε το χαρμόσυνο γεγονός, με τα σχόλια να πέφτουν σαν βροχή και να γεμίζουν γλυκές ευχές τον λογαριασμό της από τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ακόμη ένα baby boom έσκασε στην showbiz με πρωταγωνιστή του Harry Potter να γίενται για πρώτη φορά μπαμπάς

Baby boom στη showbiz, καθώς πρωταγωνιστής του Harry Potter έγινε για πρώτη φορά μπαμπάς. Ο λόγος για τον Rupert Grint που έκανε στις ταινίες τον Ron Weasly. Τα χαρμόσυνα νέα επιβεβαίωσε ο εκπρόσωπος τύπου του.

Όλοι τον θυμούνται ως Ron Weasley, τον κολλητό φίλο του Harry Potter, ωστόσο ο 31χρονος πλέον ηθοποιός μεγάλωσε και έγινε για πρώτη φορά πατέρας και τα χαρμόσυνα αυτά νέα επιβεβαιώθηκαν από εκπρόσωπό του.

“Ο Rupert Grint και η Georgia Groome με ενθουσιασμό επιβεβαιώνουν τη γέννηση της μικρής τους κόρης. Ζητούμε να σεβαστείτε την ιδιωτική τους ζωή σε αυτήν την πολύ ιδιαίτερη στιγμή.”, είπε χαρακτηριστικά στο αμερικανικό People ο εκπρόσωπος του ηθοποιού.

Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει μόλις πριν ένα μήνα, ότι η Georgia Groome, με την οποία ο διάσημος ηθοποιός έχει σχέση από το 2011, είναι έγκυος.

Οι δυο τους κρατάνε μακριά από τη δημοσιότητα τη σχέση τους, ωστόσο ο φακός τους συνέλαβε το περασμένο διάστημα σε βόλτα τους στο Λονδίνο, όπου φαινόταν πια η εγκυμοσύνη της Georgia.

Ο ηθοποιός από την άλλη είχε πει σε διάφορες συνεντεύξεις του ότι είναι έτοιμος για την πατρότητα. Μιλώντας το 2018 στον Guardian είχε πει: “Το να πατήσω τα 30 ήταν περίεργο. Δεν νιώθω ότι είμαι εκεί ακόμη και δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον. Θα τα πάρω όπως έρθουν, παίζοντας ενδιαφέροντες χαρακτήρες και θα δω τι θα γίνει. Θα ήθελα να κατασταλάξω και να κάνω σύντομα οικογένεια”.

Θα έδινε στο παιδί του το όνομα του πιο διάσημου ρόλου του; “Αν θα τον έλεγα Ron; Είναι αρκετά καλό όνομα αλλά μάλλον όχι. Και το Grint είναι δύσκολο επίθετο για να ταιριάξει με ένα μονοσύλλαβο όνομα”, είχε πει.

Οσο για τη σύντροφό του, η Georgia Groome έγινε γνωστή το 2008 για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία Angus, Thongs and Perfect Snogging.