H Ιωάννα Τούνη τα αποκαλύπτει όλα - Πόσα κιλά "έβαλε" αυτές τις μέρες;

Θα πάθετε πλάκα!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
H Ιωάννα Τούνη τα αποκαλύπτει όλα - Πόσα κιλά

H Ιωάννα Τούνη τα αποκαλύπτει όλα χωρίς ενδοιασμούς και αναφέρει πόσα κιλά "έβαλε" αυτές τις μέρες τις καραντίνας. Εσείς πόσα λέτε να πήρε; Δείτε όλα όσα ανέφερε η ίδια.

Μπορεί να ήμασταν όλοι κλεισμένοι σπίτια μας, ωστόσο κατά τη διάρκεια της καραντίνας η Ιωάννα Τούνη δεν σταμάτησε τις σκληρές της προπονήσεις με σκοπό να είναι πανέτοιμη για τις καλοκαιρινές τις βουτιές.

H Ιωάννα Τούνη τα αποκαλύπτει όλα - Αυτά είναι τα κιλά που "έβαλε"

Παρέα με τον σύντροφό της, Χρήστο Τσεβρεντζή, για τους οποίος ακούστηκαν πολλά αυτές τις μέρες, ωστόσο εμείς έχουμε όλη την αλήθεια για την σχέση τους, δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια μοιράστηκε με τους ακόλουθούς της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως διατηρεί το κορμί της καλλίγραμμο και γυμνασμένο.

Λίγο μετά τη λήξη της καραντίνας, η Ιωάννα Τούνη επισκέφτηκε τη διατροφολόγο της όπως ανέφερε, για να δει πως τα πήγε και αποκάλυψε μάλιστα χαρούμενη πως παρέμεινε στα κιλά της και πιο συγκεκριμένα από 62,6 πήγε στα 62,3 μόνο.

Το Instagram βέβαια έπαθε την πλάκα του με την Ιωάννας Τούνη

Η ξανθιά καλλονή περνάει κάθε μέρα όλο και πιο δημιουργικά το χρόνο της και φροντίζει να καταπιάνεται με ένα σωρό δραστηριότητες προκειμένου να μην βαριέται ούτε λεπτό.

Η Ιωάννα Τούνη έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram, και φροντίζει καθημερινά να δίνει στους διαδικτυακούς της φίλους μία δόση από την καθημερινότητά της και από τις δραστηριότητες με τις οποίες καταπιάνεται.

Ένας από τους λόγους για τον οποίο η Ιωάννα Τούνη χρησιμοποιεί τον λογαριασμό της, είναι για να αναδείξει την δουλειά της, και έτσι, έχοντας ήδη ανακοινώσει το νέο της επαγγελματικό βήμα πριν από δύο μέρες, έσπευσε να ενημερώσει και για ένα ακόμα νέο βήμα που θα κάνει στην καριέρα της και αφορά την άλλη της εταιρεία, την bubblegun.

Φυσικά, η Ιωάννα Τούνη το έκανε με τον δικό της τρόπο και για να ανακοινώσει τη νέα συλλογή με μαγιό, πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με το μαγιό της και προκάλεσε πολλαπλά εγκεφαλικά.