ALPHA: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ρένα Κουβελιώτη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
ALPHA: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Ρένα Κουβελιώτη

Η γνωστή δημοσιογράφος του ALPHA, Ρένα Κουβελιώτη, διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο χθες, όταν κατά τη διάρκεια ενός ρεπορτάζ της στην παραλία της Βάρκιζας, δέχθηκε επίθεση με πέτρες στο κεφάλι και έχασε τις αισθήσεις της.

Η Ρένα Κουβελιώτη με το συνεργείο του ALPHA, βρέθηκαν στην παραλία της Βάρκιζας με σκοπό να μεταδώσουν το κλίμα που επικρατεί με τις υψηλές θερμοκρασίες και τον κόσμο που αναζητά λίγη δροσιά στις παραλίες, όταν κάτι πολύ άσχημο της συνέβη.

Ξαφνικά ξεκίνησε να δέχεται επίθεση με πέτρες, με μία από αυτές να την πετυχαίνει στο κεφάλι. Η δημοσιογράφος απομακρύνθηκε όσο πιο γρήγορα μπορούσε από τον χώρο, και μπήκε μέσα στο αυτοκίνητό της, όπου και λιποθύμησε.

Αμέσως διακομίσθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε πως δεν ήταν τίποτα περισσότερο από μία διάσειση.

Μιας και είπαμε για τον ALPHA ωστόσο, τα μάθατε τα νέα για τον Χρήστο Φερεντίνο και την εκπομπή στην οποία θα βρεθεί στο κανάλι; Αν όχι δείτε εδώ όλο το ζουμερό ρεπορτάζ!

Η ανάρτηση της Ρένας Κουβελιώτη του ALPHA που διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

«Χίλια συγνώμη που σας αναστάτωσα . Είμαι καλά με μια απλή διάσειση. Δεν θα μπορέσω να απαντήσω σήμερα στα μηνύματα σας γιατί οι γιατροί απαγορεύουν οποιαδήποτε χρήση υπολογιστή κτλ… με συγκινήσατε φιλαράκια με το ενδιαφέρον σας… τι να πω; Ευχαριστώ να είστε όλοι καλά κ να προσέχετε … την κακιά ώρα κ τους κακούς ανθρώπους», έγραψε η Ρένα Κουβελιώτη.

Ρένα Κουβελιώτη επίθεση

Πέρα από τη Ρένα Κουβελιώτη, επίθεση δέχθηκε και ένας γνωστός δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ

«Είχαμε γυρίσει από το σούπερ μάρκετ και είπαμε να καθίσουμε να φάμε. Χτυπάει την πόρτα το γειτονόπουλο, τρεμάμενο το παιδί προσπαθούσε να μιλήσει, ότι έπεσε πάνω σε έξι επτά "μπαλακλάδες", έπεσε πάνω τους, άλλος πετούσε χαρτιά, άλλος... Και κάποια γυναίκα ήταν ενδεχομένως μαζί τους. Πέταξαν χαρτάκια κι έγραψαν συνθήματα στον τοίχο», δήλωσε το πρωί στο κανάλι ο ίδιος.

Ο λόγος για τον Άρη Πορτοσάλτε ο οποίο αρχικά έκανε γνωστό το γεγονός με μια ανάρτηση του με φωτογραφίες από την πολυκατοικία του. «Τα φασιστικά τάγματα εφόδου του Ρουβίκωνασε τρομοκρατική επιδρομή απόψε στην είσοδο της πολυκατοικίας μου. Η Δημοκρατία σε κίνδυνο..», έγραψε ο δημοσιογράφος.

Πασίγνωστος δημοσιογράφος ΣΚΑΙ επίθεση

TAGS