Η ομάδα του Survivor ξανά μαζί - Η νέα φωτογραφία για Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κωνσταντίνο Βασάλο, Λάουρα Νάργες και...

Που έκαναν reunion;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Η ομάδα του Survivor ξανά μαζί - Η νέα φωτογραφία για Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κωνσταντίνο Βασάλο, Λάουρα Νάργες και...

Η ομάδα του Survivor ξανά μαζί. Η νέα φωτογραφία για Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Κωνσταντίνο Βασάλο, Λάουρα Νάργες, Σόφη Πασχάλη, Κώστα Κοκκινάκη και Κώστα Αναγνωστόπουλο. Που έκαναν όλοι μαζί αυτό το μεγάλο reunion;

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε χθες γενέθλια, τα οποία γιόρτασε με λίγους καλούς φίλους μέσα στο σπίτι της. Η γνωστή παρουσιάστρια με μια εντυπωσιακή τούρτα και άτομα που αγαπάει στο πλευρό της πέρασε αυτή την σημαντική ημέρα για εκείνη.

Η ίδια έλαμπε στις αναρτήσεις που έκαναν οι φίλοι της. Ανάμεσα τους είδαμε και κάποιους παλίους γνώρισμους από την ομάδα του Survivor. O λόγος για την Λάουρα Νάργες, την Σόφη Πασχάλη, τον Κώστα Κοκκινάκη, αλλά και τον Κώστα Αναγνωστόπουλο.

Όλοι μαζί φαίνεται πως έδεσαν σαν παρέα και έχουν κρατήσει επαφές μεταξύ τους ακόμα και σήμερα. Όλοι γνωρίστηκαν στο ριάλιτι επιβίωσης και από τότε κάνουν στενή παρέα.Πριν λίγες ημέρες ωστόσο μια αποκάλυψη για το Survivor πάγωσε την Φαίη Σκορδά. Ποιοι πρώην παίκτες είναι πλέον ζευγάρι;

Με το reunion των παικτών του Survivor αποκαλύφθηκε και η ηλικία της Ευρυδίκης Βαλαβάνη

Πόσο ετών είναι τελικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη; Αν αναρωτιέστε, σας έχουμε όλη την αλήθεια για την ηλικία της που βγήκε στο "φως", μιας και σήμερα η παρουσιάστρια έχει γενέθλια και το γιορτάζει με έναν διαφορετικό τρόπο.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μπορεί να έχει γενικά ένα αυξημένο επαγγελματικό πρόγραμμα, τώρα που σιγά - σιγά γυρνάμε στην καθημερινότητα μας, ωστόσο πάντα βρίσκει χρόνο να περάσει με την οικογένεια της. Στους γονείς της και στην αδερφή της έχει μεγάλη αδυναμία, κάτι που φαίνεται και από τις ευχές που της έστειλαν μέσα από τα social media.

Πόσο χρόνων είναι τελικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Η αλήθεια για την ηλικία της

Η αγαπημένη παρουσιάστρια σήμερα γιορτάζει υπό διαφορετικές συνθήκες τα γενέθλιά της, μιας και ακόμα βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του ιού, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει από το να μοιράζεται με τους ακόλουθούς της το ευχάριστο γεγονός.

Πριν δείτε τις ευχές στην παρουσιάστρια, είδαμε και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαζί με την μικρή της αδερφή και όπως παρατηρήσαμε στο πρόσωπο είναι σαν... φωτοτυπίες.

Η γνωστή παρουσιάστρια έκλεισε τα 33 της χρόνια μιας και όπως έχει δηλώσει έχει γεννηθεί στις 14 Μαΐου του 1987, και τόσο οι δικοί της άνθρωποι, όσο και οι θαυμαστές της έσπευσαν να της ευχηθούν.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη γενέθλια θαυμαστές μηνύματαΕυρυδίκη Βαλαβάνη γενέθλια μηνύματαΕυρυδίκη Βαλαβάνη γενέθλια μηνύματα Instagram Ευρυδίκη Βαλαβάνη γενέθλια μηνύματα Instagram stories