Ιλένια Ουίλιαμς: «Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται σε ένα σπίτι» - Αποκάλυψε το παρασκήνιο του χωρισμού της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Πιο αποκαλυπτική από ποτέ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Ιλένια Ουίλιαμς: «Κανείς δεν ξέρει τι γίνεται σε ένα σπίτι» - Αποκάλυψε το παρασκήνιο του χωρισμού της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Η Ιλένια Ουίλιαμς ήταν χθες καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει όλο το παρασκήνιο γύρω από τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, με την ίδια να σχολιάζει πως πολλά μπορεί να ειπώθηκαν, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι ακριβώς συμβαίνει μέσα σε ένα σπίτι.

Η γνωστή παρουσιάστρια χθες το βράδυ εμφανίστηκε στην εκπομπή «The 2night show» και μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ιστορία του χωρισμού της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, θέλοντας να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη αλλά και πώς αντιμετώπισε το όλο ζήτημα η ίδια.

Θυμίζουμε πως η Ιλένια Ουίλιαμς πέρασε και μία περιπέτεια με τον κορωνοϊό. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε για το πώς πέρασε την ασθένεια και θα "μείνετε"!

Αυτά αποκάλυψε η Ιλένια Ουίλιαμς για τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

«Δεν έχει μείνει κάποιο κενό, ότι ήταν να ειπωθεί, έχει ειπωθεί, έχει περάσει και καιρός πλέον. Και νομίζω ότι αυτά που είπε ο Δημήτρης τα είπε πάρα πολύ σωστά, με κάλυψε. Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει σε ένα σπίτι. Αν μπορούσα, όπως έκανα πάντα στη ζωή μου, θα επέλεγα να μην ξέρεις κανείς τίποτα, να μη μάθει κανένας τίποτα. Δεν τα πηγαίνω καθόλου καλά με αυτό.

Έρχομαι σε πολύ δύσκολη θέση, όχι τώρα, γενικότερα όταν έπρεπε να μιλήσω για την προσωπική μου ζωή, γιατί αλλιώς δεν θα λεγόταν και προσωπική. Τα είπε κι εκείνος, τα είπα κι εγώ, από εκεί και πέρα ο καθένας μπορεί να πιστεύει ότι θέλει. Στο μέλλον θα προσπαθήσω να προστατεύσω όσο περισσότερο μπορώ το κομμάτι της προσωπικής μου ζωής», είπε η Ιλένια Ουίλιαμς.