Καφέ της Χαράς - αποκάλυψη: Η... σχέση του Σπύρου Παπαδόπουλου με την γιατρό, Αρετή

Τι τους συνδέει;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Καφέ της Χαράς - αποκάλυψη: Η... σχέση του Σπύρου Παπαδόπουλου με την γιατρό, Αρετή

Αποκάλυψη για το Καφέ της Χαράς. Ποια η «σχέση» του Σπύρου Παπαδόπουλου με την γιατρό, Αρετή. Σίγουρα δεν την φαντάζεστε. H ίδια εκτός από ηθοποιός, έχει και ακόμη ένα μικρό χάρισμα που δεν είχαμε ιδέα για αυτό.

Η σειρά του ΑΝΤ1 που αγαπήθηκε πολύ από το τηλεοπτικό κοινό ξαναγύρισε μετά από λίγο αρκετά χρόνια και όπως ήταν αναμενόμενο κάνει θραύση.

Μπορεί λόγω του κορωνοϊού να σταμάτησαν τα γυρίσματα και η προβολή νέων επεισοδίων, όμως, οι εξελίξεις στα επεισόδια που θα προβληθούν θα είναι καταιγιστικές και περιμένουμε πως και πως να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Η άγνωστη σχέση της γιατρού του Καφέ της Χαράς με τον Σπύρο Παπαδόπουλου

Ανάμεσα στους νέους ρόλους που είδαμε ήταν και η γιατρός του Κολοκοτρωνιτσίου, την οποία υποδύεται η ηθοποιός Μαριαλένα Ροζάκη. Η ίδια έχει κερδίσει από τις αρχές τις εντυπώσεις και έχει ξεχωρίσει αρκετά με την εμφάνιση της.

Η ίδια εκτός από γιατρός του Κολοκοτρωνιτσίου, είναι και η αρραβωνιαστικιά του Μανωλάκη, τον οποίο υποδύεται ο Πάρης Σκαρτσολιάς και μάλιστα τα βρήκε λίγο δύσκολα με την επιστροφή της Βάλιας στο χωριό, μεγάλη ανατροπή ωστόσο θα δούμε και με την επιστροφή ενός άλλου αγαπημένου προσώπου στη σειρά. Ποιος ο βασικός ρόλος που θα επιστρέψει;

Η Μαριαλένα Ροζάκη όμως εκτός από ταλέντο στην υποκριτική έχει και πολύ ωραία φωνή, ενώ αυτό που δεν θυμόμασταν ήταν πως την έχουμε απολαύσει και την εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, Στην υγειά μας ρε παιδιά. Η ίδια μάλιστα διαθέτει εξαιρετική φωνή και μάγεψε με την ερμηνεία της.

Δείτε εδώ το βίντεο που τραγουδάει;