Ανατροπή στο Καφέ της Χαράς - Ο Χάρης Ρώμας επιστρέφει το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο;

Έσκασε η «βόμβα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατροπή στο Καφέ της Χαράς - Ο Χάρης Ρώμας επιστρέφει το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο;

Σαν «βόμβα» έσκασε μια ανατροπή που μάλλον θα δούμε στα επόμενα και νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς» όταν επιστρέψουν και πάλι στις οθόνες μας. Συγκεκριμένα, υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει στη σειρά το πιο πολυσυζητημένο πρόσωπο που έχει αγαπηθεί πολύ από τον κόσμο μετά από απόφαση του Χάρη Ρώμα. Και όχι, δεν μιλάμε για την Χαρά Χάσκα.

Την αποκάλυψη έκανε ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη σειρά, κάνοντας μάλιστα και άλλες αποκαλύψεις για τις εξελίξεις του ρόλου της, αλλά και γενικά εξελίξεις που θα δούμε γενικά στο «Καφέ της Χαράς» όταν ξεκινήσει και πάλι στον ΑΝΤ1.

Ο λόγος για την Φωτεινή Ντεμίρη! Η αγαπημένη «Κανέλλα» παταχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι υπάρχουν συζητήσεις από τους ιθύνοντες για να γυρίσει ο «Τρελαντώνης» στην επιτυχημένη κωμική σειρά του ΑΝΤ1. Ενώ αναφέρθηκε και στην περίοδο της καραντίνας.

«Πέρασα την καραντίνα, όπως όλοι, μέσα στο σπίτι. Ως φουρνάρισσα τώρα ανακάλυψα τα ψωμιά. Τα γυρίσματα του Καφέ της Χαράς θα αρχίσουν την πρώτη Ιουνίου. Είμαι χαρούμενη που δε θα συνδεθεί το σενάριο του Καφέ της Χαράς με τον κορονοϊό. Ξέρω ότι στα επόμενα επεισόδια το φλερτ της Κανέλας με τον συμπέθερο θα εξελιχθεί», είπε αρχικά η Φωτεινή Ντεμίρη, ενώ συνέχισε...

«Θα κάνει δώρα στην Κανέλλα ο Τάσος. Η Κανέλλα τρέφει αισθήματα για τον συμπέθερο, αλλά τρέφει αισθήματα και για τον άντρα της και προτιμάει να κρατήσει την οικογένειά της».

Πριν δείτε την απίστευτη ανατροπή, δείτε και την απίστευτη είδηση πως πεθαίνει πρόσωπο από τη σειρά. Έχουμε το όνομα και θα μείνετε «κάγκελο».

Η αποκάλυψη για την ανατροπή του Καφέ της Χαράς που μάλλον θα κάνει ο Χάρης Ρώμας

«Υπάρχουν συζητήσεις για την ενσωμάτωση του Τρελαντώνη στο Καφέ της Χαράς. Χωρίς τη Χαρά και χωρίς τον Τρελαντώνη… Έχουν άλλη γλύκα αυτοί οι ρόλοι. Ο τρελός του χωριού έχει μια γλύκα, ήταν ένας πολύ ωραίος ρόλος» ανέφερε η Φωτεινή Ντεμίρη για την επιστροφή του πιο πολυσυζητημένου και αγαπημένου προσώπου της σειράς.

Από την σειρά ωστόσο, έφυγε και η Χαρά Χάσκα (Ρένα Λουϊζίδου). Τι είχε συμβεί και αποχώρησε από την τρίτη σεζόν; Δείτε αναλυτικά τι συνέβη.