Πέμπτη, 02 Φεβρουαρίου 2023 | Επικοινωνία

Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον του Αντώνη Κανάκη - «Η απόφαση που έχω πάρει...»

Προς τα πού κατευθύνεται ο παρουσιαστής;

Όλη η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον του Αντώνη Κανάκη - «Η απόφαση που έχω πάρει...»
News 15.05.2020 09:41
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Αντώνης Κανάκης παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη, και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει και όλη την αλήθεια σχετικά με την απόφαση που έχει πάρει μέχρι στιγμής για το ποιο πρόκειται να είναι το μέλλον του στην τηλεόραση.

Ο γνωστός παρουσιαστής μίλησε στο περιοδικό Τηλέραμα, και θέλησε να ξεκαθαρίσει το πώς έχει αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής το γεγονός πως φέτος δεν εμφανίζεται μαζί με τους συνεργάτες του σε κάποιο κανάλι μετά το "διαζύγιο" με τον ΣΚΑΪ.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην απόφαση του να βγουν στο YouTube, μία απόφαση που δεν έχει μετανιώσει ούτε λεπτό και που θα σκεφτόταν να ακολουθήσει σίγουρα και την επόμενη σεζόν.

Ο Αντώνης Κανάκης και το «Ράδιο Αρβύλα» ωστόσο, τις τελευταίες μέρες αντιμετωπίζουν ορισμένα προβλήματα μιας και βρέθηκαν στα δικαστήρια μετά από μήνυση που δέχθηκαν. Δείτε εδώ όλο το παρασκήνιο και θα πάθετε πλάκα με το ποιος τους έκανε μήνυση.

Αντώνης Κανάκης τηλεόραση

Αυτή είναι η αλήθεια για το τηλεοπτικό μέλλον του Αντώνη Κανάκη

Είναι αλήθεια πως η επιστροφή σας διαδικτυακά σημείωσε μεγάλη επιτυχία. Γνωρίζω ότι σε πολλές περιπτώσεις ξεπέρασε σε θεάσεις τις αντίστοιχες τηλεοπτικές…

«Οφείλω να ομολογήσω πως με έχει αιφνιδιάσει ευχάριστα όλη αυτή η ιστορία με τις διαδικτυακές μας εκπομπές, σε όλα τα επίπεδα. Επίσης με έχει εντυπωσιάσει η διαπίστωση πόσοι άνθρωποι έχουν συνειδητά γυρίσει την πλάτη τους στην τηλεόραση, με δική της ευθύνη φυσικά.

Έχουν αλλάξει πολύ τα πράγματα, αλλά ως συνήθως αυτοί που φαίνεται να συντονίζονται τελευταίοι με τα νέα δεδομένα είναι οι άμεσα ή έμμεσα εμπλεκόμενοι. Δεν νομίζω ότι ο γενικότερος μηχανισμός, κανάλια, διαφημιστική αγορά, Τύπος κ.λπ., έχει συντονιστεί με την πραγματικότητα, ότι το κοινό και ειδικά το λεγόμενο δυναμικό κοινό των 18-54 χρόνων παρακολουθεί πλέον τηλεοπτικό περιεχόμενο στο σύνολό του λιγότερο στην ελεύθερη τηλεόραση και περισσότερο σε διάφορες άλλες πλατφόρμες και μέσα».

Παρότι είναι νωρίς και όλα αλλάζουν, γνωρίζω πως ήδη σε έχουν πλησιάσει από τηλεοπτικούς σταθμούς. Το σκέφτεσαι… ή σκοπεύεις να δραστηριοποιηθείς περισσότερο και πιο μεθοδικά στο διαδίκτυο, το οποίο είναι φανερό ότι έχεις κερδίσει;

«Η αλήθεια είναι ότι η συνθήκη του διαδικτύου μάς έχει κερδίσει πολύ. Αυτός είναι και ο λόγος που η μόνη σίγουρη απόφαση που έχω πάρει μέχρι στιγμής είναι ότι αυτή τη φορά, ακόμα και όταν επιστρέψουμε στην τηλεόραση, θα συνεχίσουμε τη διαδικτυακή μας δράση».

Ύστερα από τόσα χρόνια στην τηλεόραση, έχω πάντα την αίσθηση ότι είσαι… με το ένα πόδι εκτός, με την έννοια ότι δεν πιστεύω ότι σου αρέσει αυτή η «έκθεση». Αν τώρα… γινόμουν τζίνι και σου έλεγα ότι μπορώ να σου εξασφαλίσω τα προς το ζην αλλά να κάνεις ό,τι γουστάρεις, τι είναι αυτό που θα ήθελε να κάνει ο Αντώνης;

«Κάνω ήδη αυτό που αγαπώ, οπότε δεν θα άλλαζα κάτι. Αγαπώ πολύ τη δημιουργία, την επικοινωνία, το μοίρασμα, κατά συνέπεια αγαπώ πολύ επί της ουσίας όλα όσα κάνουμε. Αυτό που με δυσκολεύει μερικές φορές είναι το γενικότερο περιβάλλον του χώρου αυτού. Κάποια από τα ήθη του και έθιμα, κάποιες από τις “αξίες” και τα “ιδανικά” του. Μακάρι να μη με ένοιαζαν όλα αυτά, η ζωή μου θα ήταν πολύ πιο εύκολη, τουλάχιστον σε επαγγελματικό επίπεδο».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Κατακεραύνωσε τον Αντώνη Κανάκη - «Είχε της εκπομπής του τον...»

Αποκάλυψη! Έτσι θα βαπτίσει ο Αντώνης Κανάκης τον γιο του

Share