Έλενα Κρεμλίδου: Έκανε αναπαράσταση πως... τελειώνει στον αέρα του ANT1 - Έγινε πανικός

Αδιανόητο περιστατικό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Έλενα Κρεμλίδου: Έκανε αναπαράσταση πως... τελειώνει στον αέρα του ANT1 - Έγινε πανικός

Η Έλενα Κρεμλίδου μετά την συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, επισκέφθηκε τις αγαπημένες «Μύγες» και μάλιστα, έκανε αναπαράσταση στον αέρα του ANT1 για το πώς τελειώνει και όπως μπορείτε να φανταστείτε έγινε κανονικός πανικός.

Η γνωστή influencer δε θα μπορούσε να μην περάσει από τις «Μύγες» και να της κάνουν την πιο ξεχωριστή ανάκριση, με τα αδιανόητα περιστατικά βέβαια να μην λείπουν για ακόμα μία φορά.

Συγκεκριμένα, οι 3 ανακριτές της ζήτησαν να προσποιηθεί πως τελειώνει και εκείνη το έκανε χωρίς κανένα κόμπλεξ και καμία ενόχληση στον αέρα του ANT1.

Θυμίζουμε πως πριν από λίγους μήνες, κάτι αντίστοιχο είχε κάνει στις «Μύγες» και η Ελένη Φουρέιρα. Δείτε εδώ την αγαπημένη τραγουδίστρια να προσποιείται πως τελειώνει.

Δείτε την Έλενα Κρεμλίδου να κάνει αναπαράσταση πως τελειώνει στον ANT1

Παράλληλα, η Έλενα Κρεμλίδου αποκάλυψε και γιατί χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Mariposa

Η συγκεκριμένη ερώτηση δε θα μπορούσε να λείπει φυσικά από τη συγκεκριμένη συνέντευξη και έτσι, η Έλενα Κρεμλίδου έσπευσε να απαντήσει πώς ακριβώς πήρε το συγκεκριμένο ψευδώνυμο.

«Νομίζω πως ο λόγος που με ακολουθούν στο Instagram είναι γιατί είμαι ο εαυτός μου. Μπορείς να δεις τόσες πολλές πλευρές μου. Θέλω να τονίσω πως είμαστε πολύπλευροι όλοι μας. Δεν είμαστε μόνο σέξι, ή μόνο χαρούμενοι κλπ. Οι περισσότεροι έχουμε πολλές πλευρές. Εγώ είμαι λίγο από όλα. Ανάλογα με τις μέρες μου. Το Instagram μου είναι elena_mariposa. Το mariposa το έχω από γυμνάσιο, σημαίνει πεταλούδα στα ισπανικά. Είναι σαν nickname. Ήταν από την Barbie τότε» εξήγησε η Έλενα Κρεμλίδου.