Πυρκαγιά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς εσώρουχο από μέσα

Έριξε το Instagram

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Πυρκαγιά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Με ανοιχτό πουκάμισο χωρίς εσώρουχο από μέσα

Πυρκαγιά έβαλε στο Instagram η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία ανέβασε μια φωτογραφία της στην οποία την βλέπουμε με ένα λευκό πουκάμισο. Η ίδια το έχει ανοιχτό, ενώ από μέσα δεν φορά εσώρουχο. Δεν είναι να απορεί λοιπόν κανείς ότι η πλατφόρμα πήρε "φωτιά".

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι σίγουρα μια εντυπωσιακή γυναίκα. Άλλωστε είναι μοντέλο. Ας μην γελιόμαστε. Η ίδια λοιπόν αφενός ξέρει πως να ποζάρει στον φωτογραφικό φακό, αλλά φυσικά και πως να "ρίχνει" το μέσο κοινωνικής δικτύωσης με τις αναρτήσεις που κάνει.

Το όμορφο μοντέλο μπορεί να μην είναι φέτος στην κριτική επιτροπή του GNTM και να υπάρχουν ήδη οι φήμες ότι μιλά με άλλο κανάλι, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν την βλέπουμε μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει.

Αυτή τη φορά το νεαρό μοντέλο ανέβασε μια πιο αποκαλυπτική της φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με ανοιχτό το πουκάμισο, αλλά και χωρίς εσώρουχο από μέσα. Χαμός!"Love is" έγραψε δε στην λεζάντα της εικόνα που ανέβασε, ενώ να σας πούμε ότι οι "γλώσσες" θέλουν την Ροζάνα Γεωργίου να παίρνει την θέση της στο GNTM. Δείτε εδώ ποιο είναι το πανέμορφο μοντέλο. Έχει δουλέψει με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας.

Ορίστε και η φωτογραφία που ανέβασε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Πριν την φωτογραφία με το ανοιχτό πουκάμισο και χωρίς το εσώρουχο που ανέβασε, η Ηλιάνα Παπαγεωγργίου είχε βάλει πυρκαγιά και με μια άλλη ανάρτηση

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το μοντέλο, όπου είναι και καθημερινή χρήστης, θέλησε να μοιραστεί μια πιο κεφάτη και παιχνιδιάρικη φωτογραφία με τον εαυτό της. Πόζαρε λοιπόν όλο χάρη και με ατημέλητο μαλλί, κάνοντας τους πάντες να παραλληρούν.

Η ίδια ανέφερε στην λεζάντα της, "Οι πιο τέλειες σέλφι χωρίς να ανοίξω καν τη συσκευή μου!", αναφερόμενη στο νέο της κινητό το οποίο και λανσάρει.