Still Standing Golden edition: Αποκλειστικό! Η επική γκάφα που θα δούμε: "Άντε και παράτα με"

Χαμός!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Still Standing Golden edition: Αποκλειστικό! Η επική γκάφα που θα δούμε:

Μια επική γκάφα που έγινε στο Still Standing Golden Edition μας έδειξε η εκπομπή Πρωινό και μείναμε με το στόμα ανοιχτό με αυτό που έγινε. Διαβάστε παρακάτω τι συνέβη με τον Μάριο Αθανασίου. Τι έκανε και του φώναξε "άντε και παράτα με" η Μαρία Μπεκατώρου;

Αλλαγές έχουμε και πάλι στα τηλεοπτικά προγράμματα με το YFSF να δίνει για φέτος την θέση του στο Still Standing Golden Ediition.

Το Πρωινό πρόβαλε ένα αποκλειστικό απόσπασμα από την Golden Edition εκπομπή του Still Standing για τα 30 χρόνια ΑΝΤ1! Η εκπομπή θα προβληθεί την Κυριακή 17/5. Πρόκειται για μια ξεχωριστή εκπομπή καθώς σε αυτή θα δούμε διάσημα πρόσωπα από την ελληνική showbiz.

Αυτή είναι η επική γκάφα που θα δούμε στο Still Standing Golden Edition - Μαρία Μπεκατώρου: "Άντε και παράτα με" - Δείτε το αποκλειστικό βίντεο

Ανάμεσα λοιπόν στα πρόσωπα που θα δούμε είναι και ο Μάριος Αθανασίου ο οποίος έκανε μια επική φάρσα. Η Μαρία Μπεκατώρου του τα... έψαλλε. "Τι εσύ ήσουν" της απάντησε εκείνος.

Επικό το στιγμιότυπο που είδαμε μέσα από την εκπομπή Πρωινό. όπως ήδη σας είχαμε γράψει αποκλειστικά στο Youweekly.gr το YFSF δεν κατόρθωσε να τελειώσει τα γυρίσματα και έτσι δεν θα γυρίσει φέτος στην τηλεόραση. Μάλιστα η Μαρία Μπεκατώρου, μιλώντας σε τηλεοπτικό κανάλι, επιβεβαίωσε πλήρως το ρεπορτάζ μας. Δείτε εδώ τα όσα είπε.

Τώρα λοιπόν είδαμε και την γκάφα που έκανε ο Μάριος Αθανασίου. "Είναι άλλου ο Μάριος"..."είναι μπλαζέ ο τύπος"..."Η Ρουμελιώτη έσκασε. ντράπηκε" είναι μόνο μερικές από τις φράσεις που ακούστηκαν από το πλατό της εκπομπής Πρωινό που πρόβαλλε τα συγκεκριμένα πλάνα από τα όσα θα δούμε την Κυριακή.

Φυσικά όλοι ξεράθηκαν στα γέλια αφού εκείνη την στιγμή ο Μάριος Αθανασίου άκουγε την ερώτηση να εκφωνείται από την ίδια την Μαρία Μπεκατώρου, που ήταν άλλωστε και η απάντηση που έπρεπε να δώσει.

Ορίστε και το βίντεο με τα πλάνα