«Λύγισε» η Ιλένια Ουίλιαμς - «Πέρασα κατάθλιψη για έξι μήνες»

Μίλησε ανοικτά για το θάνατο που την τσάκισε

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Λύγισε» η Ιλένια Ουίλιαμς - «Πέρασα κατάθλιψη για έξι μήνες»

Η Ιλένια Ουίλιαμς ήταν χθες βράδυ καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και δε δίστασε να μιλήσει για όλους και για όλα, ενώ αναφέρθηκε και στην κατάθλιψη που πέρασε για έξι μήνες, με την ίδια να "λυγίζει" στον αέρα της εκπομπής.

Η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να μιλήσει πολύ ανοικτά για όλα όσα της συνέβησαν στη ζωή της και την οδήγησαν να κάνει μερικές επιλογές ως προς την καριέρα της.

Μάλιστα, αναφέρθηκε σε μία απώλεια που την τσάκισε και την έκανε να ασχοληθεί με το τραγούδι, ενώ μίλησε και για τον μεγαλύτερο φόβο της.

Παράλληλα, η Ιλένια Ουίλιαμς αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και αποκάλυψε όλο το παρασκήνιο. Δείτε εδώ τις δηλώσεις της για όλα όσα έγιναν ανάμεσά τους.

Όλα όσα είπε η Ιλένια Ουίλιαμς για την κατάθλιψη που πέρασε

«Η απόφασή μου να ασχοληθώ με το τραγούδι είχε να κάνει με ένα πολύ δυσάρεστο γεγονός στη ζωή μου, με την απώλεια ενός προσώπου. Εμένα ο μεγαλύτερός μου φόβος είναι ο θάνατος. Και κλήθηκα κάποια στιγμή να έρθω αντιμέτωπη με αυτό γιατί έχασα έναν πολύ δικό μου άνθρωπο, που ήταν και στην ηλικία μου κιόλας και εκεί πέρασα πάρα πολύ δύσκολα.

Πέρασα κατάθλιψη για έξι μήνες, πέρασα πολύ δύσκολα. Με αποτέλεσμα κάποια στιγμή να μη θέλω να πάω στη δουλειά μου, να πηγαίνω στη δουλειά και να μην προσέχω καθόλου, δεν με ενδιέφερε να βαφτώ, να ντυθώ, ήμουν ένα ράκος.

Κάποια στιγμή βρέθηκα σε ένα τραπέζι και μου έλεγαν “γιατί ρε παιδί μου; Τι είναι αυτό που θα σε έκανε να βγεις από αυτό, να εκφραστείς” και είπα ότι ο μόνος τρόπος είναι να κάνω αυτό που ξέρω από μωρό παιδί, που εκφραζόμουν μέσα από αυτό. Κι έτσι κάπως μαγικά ξεκίνησαν όλα. Ήταν διέξοδος για μένα. Ήταν ο μοναδικός τρόπος να έρθω πάλι στα ίσια μου», είπε η Ιλένια Ουίλιαμς.