"Βόμβα"! Επιστρέφει εκπομπή του ΣΚΑΪ - Η αποκάλυψη που έκανε το Πρωινό

Δείτε τι μας περιμένει!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου

"Βόμβα" για εκπομπή του ΣΚΑΪ που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δείκτες ήρθε μέσα από την εκπομπή Πρωινό. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι και ποια αυτά που ειπώθηκαν στην εκπομπή. Τι μας περιμένει;

Μια αποκάλυψη "έσκασε' από την εκπομπή Πρωινό αναφορικά με το My Style Rocks. Το show αναγκάστηκε να σταματήσει τα γυρίσματα λόγω και των εξελίξεων που έχουμε με τον κορωνοϊό, με τις πληροφορίες να ανέφεραν στη συνέχεια ότι δεν θα συνεχίσει για φέτος.

Τώρα λοιπόν η εκπομπή του ANT1 και ο Άκης Καβατζίκης έκανε την αποκάλυψη αναφορικά με το πότε αναμένεται να επιστρέψει στην μικρή οθόνη. Μάλιστα ο δημοσιογράφος της εκπομπής Πρωινό, μας είπε και τι αναφέρουν οι πληροφορίες για την κριτική επιτροπή και φυσικά την παρουσιάστρια.

Έτσι λοιπόν βάσει και των όσων είπε στην πρωινή εκπομπή το παιχνίδι του ΣΚΑΪ θα συνεχίσει τα γυρίσματα του, ενώ ανέφερε ακόμα ότι θα είναι με την ίδια παρουσιάστρια και την ίδια κριτική Επιτροπή.

"Καλώς εχόντων των πραγμάτων τον Αύγουστο η ίδια κριτική επιτροπή και η ίδια παρουσιάστρια η Κατερίνα Στικούδη, μπαίνουν στο πλατό Αύγουστο για να κάνουν γυρίσματα για την επόμενη σεζόν" ανέφερε χαρακτηριστικά, με τον ίδιο να λέει δε ότι ο Ατζούν έχει σύσκεψη την Τετάρτη για το συγκεκριμένο θέμα. Πάντψως αφού αναφερθήκαμε στο show δείτε εδώ και την φωτογραφία της Ευρυδίκης που μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. Σχεδόν ανύπαρκτο το εσώρουχό της!

Από την αποκάλυψη που έκανε το Πρωινό για την επιστροφή του My Style Rocks στον ΣΚΑΪ, στην πρώην παίκτρια που έχει δική της εκπομπή

Ο λόγος για την Τζώρτζια Παναγή που συμμετείχε μάλιστα στον φετινό κύκλο του “My style rocks” και κατάφερε να κερδίσει αρκετά ανάμεικτα σχόλια. Η 29χρονη Κύπρια ασχολείται γενικά με τη δημοσιογραφία και μάλιστα την είχαμε δει στο παρελθόν στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά στην εκπομπή “Ξαναδέστε τους”.

Από την στιγμή λοιπόν που δεν συνέχισε στο ριάλιτι μόδας, η ίδια επέλεξε να γυρίσει πίσω στην άλλη της αγάπη και να γίνει παρουσιάστρια σε δελτίο ειδήσεων.

Η Τζώρτζια Παναγή επέστρεψε στην Κύπρο, αφού εκεί μένει, και όπως ενημέρωσε τους ακολούθους της στο Instagram, πρόκειται να εργαστεί σε τοπικό κανάλι της Λεμεσού ως παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

Η μόδα ήταν πάντα στη ζωή της 29χρονης Τζώρτζιας Παναγή, αφού η δουλειά της στην τηλεόραση μπορεί άνετα να συνδυαστεί με αυτή. Πριν 11 χρόνια, ωστόσο, η Τζώρτζια Παναγή ξεκίνησε να εργάζεται στην τηλεόραση με το τηλεπαιχνίδι Great Deal.

Παρουσίασε αθλητική εκπομπή για τέσσερα χρόνια. Το 2015 ήταν στο διαγωνισμό «DanceSing» στην Κύπρο, τον οποίο και κέρδισε, ενώ στο παρελθόν έχει κάνει ραδιόφωνο σε σταθμό της Κύπρου μέχρι και σήμερα.

Τζώρτζια Παναγή