Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ολυμπία Χοψονίδου: Η γυναίκα του Σπανούλη έβαλε φίλτρα στο πρόσωπο της - Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε

Άλλος άνθρωπος

Ολυμπία Χοψονίδου: Η γυναίκα του Σπανούλη έβαλε φίλτρα στο πρόσωπο της - Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε
News 15.05.2020 12:40
Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
ΑΝΘΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

Τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε την Ολυμπία Χοψονίδου. Η γυναίκα του Σπανούλη έβαλε φίλτρα στο πρόσωπο της και είναι εντελώς διαφορετικός άνθρωπος μιας και αποφάσισε να αλλάξει για λίγο το χρώμα των ματιών τους.

Η Ολυμπία Χοψονίδου από την ημέρα που ήρθε στον κόσμο και το 6ο παιδάκι της πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Είναι μια full time μαμά και το ευχαριστιέται όσο δεν πάει.

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο σύζυγος της, Βασίλης Σπανούλης έχουν δημιουργήσει μια πολύ όμορφη και ενωμένη οικογένεια, και παρόλο που στο σπίτι όπως θα δείτε επικρατεί χαμός αφού είναι 6 παιδιά, λατρεύουν τα παιχνιδία τους.

H ίδια στον ελεύθερο της χρόνο κάνει διάφορες αναρτήσεις στο Instagram. Είτε με τα παιδιά της, είτε με στιγμές που περνάει στην καθημερινότητα της. Αυτή την φορά αποφάσισε να παίξει λίγο με τα φίλτρα.

Συγκεκριμένα η Ολυμπία Χοψονίδου, επέλεξε να βάλει ένα φίλτρο που αλλάζει το χρώμα των ματιών. Η ίδια έβαλε ένα γαλάζιο χρώμα πολύ διαφορετικό από το καστανό το δικό της και τρομάξαμε να την αναγνωρίσουμε.

Η αλήθεια είναι πως είναι μια κούκλα ότι και αν κάνει, αλλά ίσως το φυσικό της χρώμα να της ταιριάζει καλύτερα από αυτό.

Δείτε την ανάρτηση:

Ολυμπία Χοψονίδου φίλτρα Instagram

Πριν παίξει με τα φίλτρα η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε μια απίστευτη ανάρτηση με τον Βασίλη Σπανούλη

Προκειμένου να γιορτάσει την ημέρα της μητέρας, η Ολυμπία Χοψονίδου έκανε μία απίστευτη ανάρτηση για τον σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη, μέσα από την οποία τον έκρινε "ένοχο" για τις εγκυμοσύνες της, στέλνοντας του το πιο γλυκό μήνυμα.

Η σημερινή μέρα είναι πολύ ξεχωριστή για όλες τις μανούλες και πόσο μάλλον για την Ολυμπία Χοψονίδου, που είναι μανούλα 6 παιδιών. Το πανέμορφο μοντέλο έχει σήμερα την τιμητική του και όχι άδικα και έτσι αποφάσισε να γιορτάσει με έναν πολύ ξεχωριστό τρόπο.

Η οικογένεια πριν από λίγο καιρό υποδέχθηκε το νέο μέλος της και έκτοτε, οι 8 τους είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ στο σπίτι τους.

Μπορεί το έκτο παιδί να είναι μόλις 3 μηνών και να χρειάζεται συνεχώς την αγκαλιά και τη φροντίδα της μητέρας του, όμως δεν ισχύει το ίδιο και για τα υπόλοιπα, αφού δεν σταματούν τα παιχνίδια!

Ενώ λοιπόν όλη μέρα βλέπουμε τους celebrities να εύχονται στις μανούλες τους ή στις συζύγους τους που είναι μανούλες, στην περίπτωση της Ολυμπίας Χοψονίδου, είδαμε το αντίθετο, μιας και αποφάσισε να στείλει ένα υπέροχο μήνυμα στον Βασίλη Σπανούλη.

Συγκεκριμένα, επιθυμώντας να τον ευχαριστήσει για το γεγονός ότι την έκανε μητέρα, ανέβασε μερικές χιουμοριστικές φωτογραφίες του αρχηγού του Ολυμπιακού, στις οποίες τον αποκαλεί "ένοχο" και έχουν όλες να κάνουν με τις συχνές εγκυμοσύνες της.

«Σε ευχαριστώ γιατί έκανες την ημέρα αυτή ξεχωριστή για εμένα!» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσής της η Ολυμπία Χοψονίδου.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ολυμπία Χοψονίδου: Αδιανόητο - Δεν φαντάζεστε τι έκαναν τα παιδιά της στο πάτωμα του σπιτιού

Η Ολυμπία Χοψονίδου δημοσίευσε εικόνα με τη μικρή της κόρη της - Είναι ολόιδιες

Share