Σια Κοσιώνη: Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ - Τι συνέβη

Χαρές στο κανάλι

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Σια Κοσιώνη: Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ - Τι συνέβη

Ευχάριστα νέα για την παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ. Τι συνέβη με την Σια Κοσιώνη; Η δημοσιογράφος κατάφερε για ακόμη μια φορά, να κερδίσει την εμπιστοσύνη του τηλεοπτικού κοινού στη τηλεθεάση. Ποια τα νούμερα που έκανε;

Και τον Απρίλιο, σε έναν κρίσιμο μήνα από πλευράς ενημέρωσης εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού, ο ΣΚΑΪ βρέθηκε στην κορυφή της προτίμησης των πολιτών, βάσει τηλεθέασης, και στα δελτία ειδήσεων όσο και τις ενημερωτικές εκπομπές.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων, με τη Σία Κοσιώνη (τις καθημερινές και τον Νίκο Στραβελάκη τα Σαββατοκύριακα), ήταν μπροστά από τον ανταγωνισμό, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης, με μέσο όρο 788.405 τηλεθεατές και μερίδιο τηλεθέασης, όπου σημείωσε 17%. Αναλυτικά ο πίνακας, που είναι ενδεικτικός. Ο ΣΚΑΪ διατηρώντας ένα πολύωρο live ενημερωτικό πρόγραμμα, μονοπώλησε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και σε αυτό το πεδίο.

Πρώτοι ήταν στην πρωινή ζώνη οι Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου με την εκπομπή «Σήμερα» με μερίδιο τηλεθέασης 23,2% στο γενικό σύνολο αλλά και οι «Αταίριαστοι» Γιάννης Ντσούνος και Χρήστος Κούτρας με 21,9% αντίστοιχα.Δείτε εδώ και την δημοσιογράφο όπως δεν την έχετε ξαναδεί και θα πάθετε σοκ.

Σια Κοσιώνηγ ΣΚΑΙ τηλεθέαση

Εκτός από τα ευχάριστα νέα έσκασε και ανακοίνωση για την Σια Κοσιώνη και τον ΣΚΑΪ

Έκτακτη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ για την Σια Κοσιωνη. Τι συνέβη και τι είναι αυτό που έκανε γνωστό πριν λίγη ώρα το κανάλι του Φαλήρου; Τι θα αλλάξει αυτό το Σαββατοκύριακο και ποιος ο ρόλος της κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων,

Κυριακή 03/05

το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:

  • 21:30 ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (Σήμανση 8) Mε τη Σία Κοσιώνη
  • 23:45 ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ: ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΑΝ

Σημείωση: Η προγραμματισμένη ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ δε θα μεταδοθεί.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ

Ο ΣΚΑΪ σε μια ξεχωριστή βραδιά με παρουσιάστρια τη Σία Κοσιώνη τιμά τους ήρωες πίσω από τις μάσκες, πίσω από τις στολές. Είναι η ώρα για το δικό μας ευχαριστώ στους ανθρώπους εκείνους που απέδειξαν τι σημαίνει αλληλεγγύη, ηθική τη στιγμή που η κοινωνία το είχε ανάγκη.

Σπουδαίοι Έλληνες και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, αθλητές, διανοούμενοι λένε με τον δικό τους τρόπο ένα μεγάλο ευχαριστώ στους νέους ήρωες μας.