Σίσσυ Χρηστίδου αλά Λένη του Masterchef - Έπεσε το Tik Tok με το νέο της βίντεο

Θα κλάψετε από τα γέλια!

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Σίσσυ Χρηστίδου αλά Λένη του Masterchef - Έπεσε το Tik Tok με το νέο της βίντεο

H Σίσσυ Χρηστίδου αλά Λένη του Masterchef. Έπεσε το Tik Tok με το νέο βίντεο της παρουσιάστριας. Πραγματικά θα σας κάνει να κλάψετε από τα γέλια με το πόσο καλά κάνει την πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής.

H Σίσσυ Χρηστίδου έπαθε και αυτή μια μικρή εμμονή με το Tik Tok και έχει αρχίσει και εκείνη να ανεβάζει απολαυστικά βίντεο. Για όσους δεν ξέρουν ακόμα τι είναι το TikTok, είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης στην οποία οι χρήστες κάνουν συνήθως lipsyncing και γυρίζουν αστεία βίντεο.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια πήρε απόφαση να κάνει ην Κατερίνα Λένη, μιας από τις πιο γνωστές παίκτριες του MasterChef και όπως θα δεις στο στιγμιότυπο που ανέβασε είναι απλά ξεκαρδιστικό!

Η Σϊσσυ επέλεξε το απόσπασμα της Κατερίνας, η οποία μιλούσε για την κακιά ενέργεια που υπάρχει μέσα στο σπίτι του ριάλιτι και κλάψαμε από τα γέλια,ωστόσο μιας και μιλάμε για την Σίσσυ Χρηστίδου σαν "βόμβα" έσκασε πριν λίγες ημέρες η αποκάλυψη του Θοδωρή Μαραντίνη για το διαζύγιο τους. Ποιος ο πραγματικός λόγος που χώρισαν;

Δείτε το βίντεο:

Πριν λίγες ημέρες η Σίσσυ Χρηστίδου ανέβασε και μια φωτογραφία εκτός από το βίντεο του TikTok στο οποίο είναι άλλος άνθρωπος

Αγνώριστη η Σίσσυ Χρηστίδου στη νέα της φωτογραφία, καθώς έχει μείνει μισή η μέση και το πρόσωπο της. Η παρουσιάστρια φαίνεται να είναι στα καλύτερα της και να έχει χάσει κάποια κιλά, γεγονός που της πηγαίνει αρκετά.

Η Σίσσυ Χρηστίδου ανεβάζει καθημερινά πράγματα στα social media και έχει μάλιστα, αναπτύξει μια πολύ καλή επικοινωνία με τους διαδικτυακούς της φίλους αφού συνομιλούν και σε κάθε της ανάρτηση.

Η παρουσιάστρια που είναι συχνός χρήστης των social media, αυτή την φορά ανέβασε μια νέα selfie με την οποία κυριολεκτικά μείναμε άφωνοι αφού έχει μείνει μισή από ότι ήταν.

Η ίδια φόραγε ένα φλοράλ φόρεμα, είχε πιάσει τα μαλλιά της πάνω κότσο και φόραγε αρκετά μεγάλους κρίκους. Ωστόσο στην ανάρτηση που έκανε φαίνται φανερά αδυνατισμένη καθώς έχει μείνει μισή τόσο σε πρόσωπο, όσο και σε μέση.

Η καραντίνα φαίνεται πως της έκανε καλό, αφού ενώ οι περισσότεροι παίρνουμε κιλά εκείνη φαίνεται να έχασε, γεγονός που της πάει πολύ.

Δείτε την ανάρτηση της: