«Κόλαφος» η Δέσποινα Βανδή για τον Τρύφωνα Σαμαρά - «Ακραίες συμπεριφορές και...»

Δεν μετανιώνει την κριτική της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Κόλαφος» η Δέσποινα Βανδή για τον Τρύφωνα Σαμαρά - «Ακραίες συμπεριφορές και...»

Η Δέσποινα Βανδή συναντήθηκε με την Κατερίνα Καινούργιου και οι δηλώσεις της ήταν πραγματικά «κόλαφος» για την κριτική που έκανε στον Τρύφωνα Σαμαρά στο J2US, ξεκαθαρίζοντας πως σε τέτοιες ακραίες συμπεριφορές θα έκανε πάντα την ίδια κριτική.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στην νέα της τηλεοπτική εμπειρία ως κριτής στο J2US και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο σκηνικό που δημιουργήθηκε πριν από δυο εβδομάδες με τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης εκπομπής μάλιστα, η Δέσποινα Βανδή έριξε ένα καρφί για το πώς αντιμετώπισε ο γνωστός κομμωτής την κριτική της, δείτε εδώ το τσουχτερό σχόλιό της, και σήμερα στη συνέντευξή της ξεκαθάρισε, πως δεν έχει μετανιώσει όσα του είπε.

Επιπλέον, η Δέσποινα Βανδή μίλησε και για την Άσπα Τσίνα και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Τα σχόλια που έκανε η Δέσποινα Βανδή για τη συμπεριφορά του Τρύφωνα Σαμαρά

Για την αυστηρή κριτική που κάνει στο J2US: «Πάντα ήμουν αυστηρή και στα προηγούμενα παιχνίδια. Η αρχή μου είναι ότι πρέπει να λες τα πράγματα τα οποία νιώθεις. Σημασία έχει ο τρόπος που λέγονται αυτά και να σέβεσαι τον οποιονδήποτε έχεις απέναντί σου».

Για την κόντρα που δημιουργήθηκε με τον Τρύφωνα Σαμαρά: «Δεν έχω μετανιώσει για την κριτική μου στον Τρύφωνα, καθόλου. Δεν το μετανιώσω και τώρα πάλι τα ίδια πράγματα θα του έλεγα. Πολύ ακραίες συμπεριφορές γιατί ο Τρύφωνας είναι ένας άνθρωπος που χαίρεται έντονα, θυμώνει έντονα, αλλά δεν κρατάνε πολύ όλα αυτά».

Για τα όσα ειπώθηκαν ανάμεσα σε εκείνη και την Άσπα Τσίνα στην προηγούμενη εκπομπή: «Δεν είναι μεμπτό ένα τραγούδι να είναι ανάλαφρο και αυτό είναι μια διάσταση της ζωής μας. Πήγα να πω μπράβο και ότι εμένα μου άρεσε. Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε. Καμία διάθεση να διαπληκτιστώ ή οτιδήποτε, να υπερασπιστώ είχα διάθεση».

Για τις εμφανίσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου: «Προσπαθώ να εστιάσω στα θετικά. Από εκεί και πέρα δεν σου κρύβω ότι ζορίζομαι στο φωνητικό κομμάτι, αλλά τι να κάνω; Είπαμε, είναι ένα παιχνίδι που δεν είναι καθαρά talent show».