Γιάννης Μαρακάκης - Νίκη Θωμοπούλου: Πήραν το μωράκι τους και βγήκαν βόλτα στον ήλιο

Που τους πετύχαμε;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Γιάννης Μαρακάκης - Νίκη Θωμοπούλου: Πήραν το μωράκι τους και βγήκαν βόλτα στον ήλιο

Βόλτα με το μωράκι τους έκαναν η Νίκη Θωμοπούλου και ο Γιάννης Μαρακάκης, που είχε μαζί του και το ποδήλατό του. Το ζευγάρι εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι χθες είχε ήλιο και βγήκαν να περπατήσουν. Ο φωτογραφικός φακός ήταν εκεί και εμείς σας έχουμε τις φωτογραφίες.

Βόλτα βγήκαν ο Μαρακάκης και η Θωμοπούλου, που πλέουν σε πελάγη ευτυχίας από όταν έφεραν στον κόσμο το μωράκι τους. Η Νίκη Θωμοπούλου γέννησε πριν λίγο μόλις καιρό με τον άντρα της να κάνει τότε και μια αποκάλυψη για το τι του είχε συμβεί στο μαιευτήριο.

"Μου έκανε εντύπωση ότι ήμουν ο τελευταίος συνοδός που τον άφησαν να μπει μέσα, αλλά και ο τελευταίος που του επέτρεψαν να βγει έξω. Έκατσα πέντε μέρες μέσα στο μαιευτήριο" είχε πει χαρακτηριστικά ο γνωστός δικηγόρος μιλώντας τότε στην εκπομπή του ANT1, Πρωινό.

Το ζευγάρι πέρασε λοιπόν με την σειρά τους την καραντίνα. Τώρα ωστόσο τα μέτρα αίρονται και έτσι μπορούμε όλοι να κάνουμε ελεύθερα την βόλτα μας, πάντα φυσικά με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας.

Δείτε τις φωτογραφίες από την βόλτα πουν έκαναν μαζί με το μωράκι τους στον ήλιο η Νίκη Θωμοπούλου και ο Γιάννης Μαρακάκης

Το αγαπημένο ζευγάρι λοιπόν βρέθηκε στην περιοχή της Βουλιαγμένης, αφού άλλωστε μένει κοντά και περπάτησαν με το μωρό τους, το οποίο ήταν στο καροτσάκι του, ενώ ο γνωστός δικηγόρος είχε μαζί και το ποδήλατό του, άλλωστε σας έχουμε εδώ και εικόνες από μια άλλη βόλτα που είχε κάνει. Έχει σωματάρα!

Τώρα το ζευγάρι με την κορούλα του περπάτησαν στην Βουλιαγμένη και φυσικά τους αποθανάτισε και ο φωτογραφικός φακός. Οι δυο τους ήταν ντυμένοι απλά και αθλητικά ενώ ο γνωστός δικηγόρος έκανε και την γυμναστική του, αφού ήταν με το ποδήλατο. Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω.

Νίκη Θωμοπούλου με καρότσι μωρού
Νίκη Θωμοπούλου - Γιάννης Μαρακάκης
Νίκη Θωμοπούλου - Γιάννης Μαρακάκης με ποδήλατο και μωρό