Αποκάλυψη "βόμβα" στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για την Αθηνά Οικονομάκου

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Αποκάλυψη

Αποκάλυψη "βόμβα" στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για την Αθηνά Οικονομάκου. Τι είδηση έκαναν γνωστή για την ηθοποιό; Δεν θα πιστεύετε αυτό που θα ακούσετε. Ποιοι την έβγαλαν ως την πιο όμορφη Ελληνίδα;

Μια απίστευτη είδηση έκανε γνωστή η εκπομπή για την ηθοποιό. Η Αθηνά Οικονομάκου είναι για τους Κορεάτες η ομορφότερη Ελληνίδα ηθοποιός.

Στην άλλη άκρη του κόσμου λοιπόν έκαναν μια ψηφοφορία με διάφορες Ελληνίδες ηθοποιούς. Ένας άντρας και μια γυναίκα ψήφισαν ποια είναι η πιο όμορφη.

Η Αθηνά Οικονομάκου κατάφερε να βρεθεί πρώτη και θεωρείται για εκείνους η πιο όμορφη Ελληνίδα ηθοποιός. Δείτε το απολαυστικό βίντεο με την ψηφοφόρια τους, ωστόσο η ηθοποιός πριν λίγες ημέρες έκανε και μια χαρμόσυνη ανακοίνωση. Τι συνέβη;

Δείτε το:

Ωστόσο η ηθοποιός εκτός από την αποκάλυψη του Λιάγκα επέστρεψε ξανά στο studio του Alpha

Την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της αγαπημένης σειράς «Έλα στη θέση μου» δημοσίευσε η Αθηνά Οικονομάκου και όπως είδαμε από την ανάρτηση της, όλοι οι ηθοποιοί είναι με μάσκες στο πλατό για την προστασία της υγείας τους από τον κορωνοϊό.

Όλα τα γυρίσματα σιγά - σιγά ξεκινούν τόσο των εκπομπών όσο και των σειρών και όλοι σχεδόν οι καλλιτέχνες έχουν γυρίσει στην καθημερινότητα τους. Μάλιστα, από αυτή την εβδομάδα ξεκινούν και πάλι να προβάλλονται στην τηλεόραση όλες οι αγαπημένες μας σειρές.

Η Αθηνά Οικονομάκου μετά από περίπου δυο μήνες σε καραντίνα μαζί με την οικογένεια της, έχει ξεκινήσει και πάλι τα γυρίσματα της σειράς. Παρόλο που ουσιαστικά δεν είχε σταματήσει τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις. Καθώς, μην ξεχνάμε πως το online μαγαζί του «All over» συνέχιζε να λειτουργεί και είχε κάνει τον κήπο της... γραφείο, όπως θα δείτε και σε αυτή την φωτογραφία η οποία είναι άκρως εντυπωσιακή.

Ωστόσο, πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αθηνά Οικονομάκου, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα της σειράς «Έλα στη θέση μου» τα οποία ξεκίνησα. Πόζαρε μαζί με αγαπημένους πρωταγωνιστές και όλοι τους φορούσαν μάσκες.