Όλο το παρασκήνιο πίσω από το νέο κύκλο του GNTM

Τι μας περιμένει;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Όλο το παρασκήνιο πίσω από το νέο κύκλο του GNTM

Μόλις χθες βγήκε στη δημοσιότητα το τρέιλερ για τον νέο κύκλο του GNTM και ήδη κυκλοφόρησε, όλο το παρασκήνιο πίσω από την απόφαση του STAR να βάλει σε αυτόν τον κύκλο και αγόρια και κορίτσι με σκοπό να διαγωνιστούν για την καλύτερη θέση στον διαγωνισμό.

Το χθεσινό trailer ήρθε να ανατρέψει τα δεδομένα για όλα όσα περιμέναμε να δούμε στον τρίτο κύκλο του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων, μιας και όπως μάθαμε από Σεπτέμβρη θα δούμε πέρα από αγόρια και κορίτσια!

Όπως μετέδωσε σήμερα το πρωί, η εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου», οι οντισιόν ξεκινάνε σε δύο εβδομάδες επιστρέφουν οι κριτές στις καρέκλες τους, μιας και ξεκινούν οι οντισιόν. Και στην εκπομπή αναφέρθηκε ότι αγόρια και κορίτσια θα παίζουν επί ίσοις όροις, όλοι θα κάνουν τα ίδια κόνσεπτ και μπορεί ο τελικός του GNTM 3 να είναι με άτομα του ίδιου φύλου.

Φέτος ωστόσο το GNTM δε θα έχει στο δυναμικό του την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Δείτε εδώ το πρόσωπο που θα την αντικαταστήσει και θα πάθετε σοκ!

Αυτό είναι το παρασκήνιο πίσω από τον νέο κύκλο του GNTM

Αυτό είναι το νέο τρέιλερ του GNTM

Μπορεί η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και το GNTM να παίρνουν χωριστούς δρόμους, μιας και το μοντέλο δεν σκοπεύει να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μοντέλων τη νέα χρονιά, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η κριτική επιτροπή θα είναι το μόνο νέο "μέτρο" της παραγωγής.

Η ανακοίνωση του STAR για το επόμενο GNTM με αγόρια

"Ο 3ος κύκλος του #GNTMgr επιστρέφει στο #StarChannelTv για να αλλάξει τα δεδομένα: Boys & Girls!
Τα αγόρια έρχονται αποφασισμένα να διεκδικήσουν μια θέση στο ελληνικό στερέωμα του modelling.
Tα κορίτσια θέλουν να αποδείξουν ότι παραμένουν οι βασίλισσες της μόδας. Ποιοι θα έχουν τελικά τα προσόντα και την προσωπικότητα για να κυριαρχήσουν στα πιο δύσκολα fashion concepts;"

TAGS