Άγγελος Μπράτης: Θα πάθεις σοκ με την αλλαγή του - Έγινε άλλος άνθρωπος

Αδιανόητο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγγελος Μπράτης: Θα πάθεις σοκ με την αλλαγή του - Έγινε άλλος άνθρωπος

Είναι σίγουρο πως αν δεις την αλλαγή που έκανε στην εμφάνισή του ο Άγγελος Μπράτης, θα πάθεις κανονικό σοκ μιας και έχει γίνει άλλος άνθρωπος. Η εμφάνισή του μετά την καραντίνα μοιάζει να είναι τελείως διαφορετική και θα το καταλάβετε από τη φωτογραφία που ανέβασε.

Στην κατάλληλη στιγμή φαίνεται πως έφτασαν τα νέα για τον νέο κύκλο του GNTM, πάνω που είδαμε τον Άγγελο Μπράτη εντελώς αλλαγμένο.

Η νέα σεζόν του δημοφιλούς ριάλιτι μοντέλων θα έχει και άνδρες και γυναίκες και που θα διαγωνισθούν για την πρώτη θέση, και είναι σίγουρο πως ο Άγγελος Μπράτης έχει γίνει σωστό μοντέλο, όπως είδαμε μέσα από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Η αλήθεια είναι πως δε θα τον γνώριζες ούτε στη φωτογραφία που ανέβασε πριν από λίγο καιρό στο προφίλ του από το παρελθόν. Δες τον εδώ και θα πάθεις σοκ!

Αυτή είναι η αλλαγή που έχει κάνει στην εμφάνισή του ο Άγγελος Μπράτης

Όπως θα διαπιστώσετε, από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Άγγελος Μπράτης έχει αφήσει μούσι και έχει γίνει κανονικά άλλος άνθρωπος.

Ο Άγγελος Μπράτης είχε μιλήσει ανοικτά και για τις προτιμήσεις του στο κρεβάτι

Χαρακτηριστικά μάλιστα δήλωσε για την προσωπική του ζωή, «Δεν νομίζω ότι ξέρει κανείς τα προσωπικά μου, δεν τα μοιράζομαι. Φοβήθηκα με την τηλεόραση ότι μπορεί να το χάσω αυτό το κομμάτι. Αλλά ευτυχώς επειδή είμαι άντρας και είμαι γκέι δεν ενδιαφέρονται τα media για μένα.

Αν ήμουν στρέιτ θα είχαν βρει την κοπέλα μου και αν ήμουν γυναίκα, θα είχαν βρει τα πάντα. Ο κόσμος έχει προχωρήσει. Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι θέλει στην προσωπική του ζωή».