Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Συγκινεί με τα λόγια της - "Για όλα όσα έζησα..."

Δείτε το ποστ που "έριξε" τα social media

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Συγκινεί με τα λόγια της -

Συγκινεί με τα λόγια της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη! Η ίδια έχει γενέθλια και το γιορτάζει με έναν διαφορετικό τρόπο λέγοντας χαρακτηριστικά, "Για όλα όσα έζησα, για όλα όσα έμαθα, για όλες τις υπέροχες στιγμές και για άλλα τόσα πολλά που θα έρθουν!", ευχαριστώντας τους θαυμαστές και τους φίλους της.

H Ευρυδίκη Βαλαβάνη είχε χθες γενέθλια, τα οποία γιόρτασε με λίγους καλούς φίλους μέσα στο σπίτι της. Η γνωστή παρουσιάστρια με μια εντυπωσιακή τούρτα και άτομα που αγαπάει στο πλευρό της πέρασε αυτή την σημαντική ημέρα για εκείνη και μάλιστα θέλησε να μοιραστεί τα ευχάριστα νέα και με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Συγκινεί με τα λόγια της η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Όλα όσα ανέφερε

Θέλοντας λοιπόν να δώσει μια νότα αισιοδοξίας στους ακόλουθούς της, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε στον προσωπικό λογαριασμό της στο instagram, λέγοντας χαρακτηριστικά, "Happy Thirty-Dirty-Three. Για όλα όσα έζησα, για όλα όσα έμαθα, για όλες τις υπέροχες στιγμές και για άλλα τόσα πολλά που θα έρθουν! Σας ευχαριστώ πολύ όλους όσους με γέμισαν με ωραίες ευχές και σκέψεις!"

Η ίδια παρέα με τους συμπαίκτες της από το Survivor έλαμψε και γιόρτασε την πιο χαρούμενη της ημέρα. Πριν λίγες ημέρες ωστόσο μια αποκάλυψη για το Survivor πάγωσε την Φαίη Σκορδά. Ποιοι πρώην παίκτες είναι πλέον ζευγάρι;

Πόσο χρόνων είναι τελικά η Ευρυδίκη Βαλαβάνη - Η αλήθεια για την ηλικία της

Η αγαπημένη παρουσιάστρια σήμερα γιορτάζει υπό διαφορετικές συνθήκες τα γενέθλιά της, μιας και ακόμα βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή του ιού, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει από το να μοιράζεται με τους ακόλουθούς της το ευχάριστο γεγονός.

Πριν δείτε τις ευχές στην παρουσιάστρια, είδαμε και την Ευρυδίκη Βαλαβάνη μαζί με την μικρή της αδερφή και όπως παρατηρήσαμε στο πρόσωπο είναι σαν... φωτοτυπίες.

Η γνωστή παρουσιάστρια έκλεισε τα 33 της χρόνια μιας και όπως έχει δηλώσει έχει γεννηθεί στις 14 Μαΐου του 1987, και τόσο οι δικοί της άνθρωποι, όσο και οι θαυμαστές της έσπευσαν να της ευχηθούν.

Ευρυδίκη Βαλαβάνη γενέθλια θαυμαστές μηνύματαΕυρυδίκη Βαλαβάνη γενέθλια μηνύματαΕυρυδίκη Βαλαβάνη γενέθλια μηνύματα Instagram Ευρυδίκη Βαλαβάνη γενέθλια μηνύματα Instagram stories