Masterchef: Αποκάλυψη από την Μαρία Μπεή για την σχέση της με τον Μπέλλο: "Έκανε το λάθος..."

Δείτε τι είπε!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Masterchef: Αποκάλυψη από την Μαρία Μπεή για την σχέση της με τον Μπέλλο:

Μια αποκάλυψη αναφορικά με την σχέση της με τον Δημήτρη Μπέλλο έκανε η Μαρία Μπέη από το Masterchef. Διαβάστε παρακάτω τα όσα ανέφερε. Σας έχουμε το βίντεο με τις δηλώσεις της.

Ειδικότερα η Μαρία Μπέη, αλλά και ο Μπέλλος και μερικοί ακόμα παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Φωλιά των Κου Κου, με την ίδια παίκτρια να μιλά μεταξύ άλλων και για τον καβγά που είχαν.

Η ίδια πάντως έκανε και μια αποκάλυψη αναφορικά με την σχέση τους δείχνοντάς μας ποιος είναι αυτός που έχει το πάνω χέρι. Νομίζω μπορείτε να φανταστείτε ποιος είναι, όχι;

"Έκανε το λάθος να μου φωνάξει και εγώ δεν ανέχομαι τις φωνές. Πήρα τον Μπέλλο να μιλήσουμε στην άκρη για να μη μας ακούνε οι άλλοι. Δε μου αρέσει να λύνω τις διαφορές μου και να γίνομαι περίγελος όλων. Του είπα ότι σήμερα δε μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που φέρθηκε και που ύψωσε τη φωνή του και μου απάντησε ότι έτσι κάνει στην κουζίνα. Εντάξει, λύσαμε τις διαφορές μας, πέρασε το δικό μου πάλι και είναι όλα καλά" είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια, ενώ να σας πούμε ότι εκτός εαυτού βγήκε και ο πρώην νικητής του ριάλιτι. Δείτε εδώ τι τον εξόργισε.

Εκτός από την Μαρία Μπέη και την σχέση τους, αποκάλυψη έκανε προηγουμένως και ο Δημήτρης Μπέλλος από το Masterchef

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο μεγαλώνει το δράμα στο MasterChef, και ειδικά τον τελευταίο καιρό που αποχώρησε η Κατερίνα, όλα τα φώτα της δημοσιότητας έχουν πέσει πάνω στη Μαρία και τον Μπέλλο.

O Δημήτρης Μπέλλος λοιπόν, μιλώντας "Στη Φωλιά των Κου Κου" αποκάλυψε πως καβγάδισε με τη Μαρία Μπέη μετά το τέλος της ομαδικής δοκιμασίας αλλά εμείς δεν το είδαμε ποτέ.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Είπα στη Μαρία δε θα μιλήσεις καθόλου και θα κάνεις ό,τι λέω. Με έκραζε λίγο στο τέλος, εφόσον κάναμε τη δουλειά. Της είπα ωραία τώρα εντάξει πες ό,τι θες. Για τα πάντα με μάλωσε. Τον τρόπο που δούλευα και τι της έλεγα να κάνει. Υπομονή, υπομονή και υπομονή. Είμαστε κλεισμένοι μέσα σε ένα σπίτι. Φαντάσου να μην έχεις υπομονή. Μαζί μαγειρεύουμε, μαζί είμαστε στο σπίτι. Οπότε δεν υπάρχει άλλη λύση».