Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η εξομολόγηση που σόκαρε - "Με πήγε στα έκτακτα"

Τι της συνέβη;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Ευδοκία Ρουμελιώτη: Η εξομολόγηση που σόκαρε -

Μια εξομολόγηση που σόκαρε έκανε η Ευδοκία Ρουμελιώτη που μίλησε στο Πρωινό και στην κάμερα του ANT1 για κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της σειράς Θα βρεις τον Δάσκαλό σου, στην οποία αναγκάστηκε να μεταφερθεί στα έκτακτα. Δείτε τι είπε.

Αποκλειστική συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε η Ευδοκία Ρουμελιώτη για τα 30 χρόνια ΑΝΤ1 και τι θυμάται εκείνη από το πέρασμα της από τον σταθμό. Τι ανέφερε για την εξωτερική της εμφάνιση αλλά και το παιδί που δεν υιοθέτησε; Σας τα έχουμε όλα εδώ.

Η ηθοποιός μίλησε για την φορά που αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο, ενώ έκαναν στη Λήμνο τα γυρίσματα για την σειρά Θα βρεις τον Δάσκαλό σου.

Να τι αποκάλυψε η Ευδοκία Ρουμελιώτη - Την πήγε στα έκτακτα ο Μάριος Αθανασίου

"Είχαμε φύγει για δύο εβδομάδες στη Λήμνο. Στο γύρισμα κάτι με είχε πειράξει με το έντερό μου και έπρεπε να πάω στο νοσοκομείο. Πονούσα πάρα πολύ. Με πήρε ο Μάριος Αθανασίου και με πήγε στα έκτακτα. Βγήκε μετά από ώρα η γιατρός και λέει “τι ωραία! Τώρα θα κάτσουμε να μιλήσουμε, θα μας τα πείτε όλα”. Εγώ σφάδαζα.Ήταν η αρχή μου αυτή η σειρά. Ήμουν 25 χρονών όταν έπαιζα το Θα βρεις τον δάσκαλό σου" είπε χαρακτηριστικά, ενώ στην ίδια εκπομπή μίλησε και για το παιδί που δεν υιοθετήθηκε. Δείτε εδώ τα λόγια της που έφεραν συγκίνηση.

Ορίστε και το βίντεο με την εξομολόγησή της