Καλό Μεσημεράκι: Η αδιανόητη απαίτηση του κοινού - "Η Βάνια να..."

Δείτε τι ζήτησαν!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Καλό Μεσημεράκι: Η αδιανόητη απαίτηση του κοινού -

Μια απαίτηση είχε σήμερα το κοινό από τον Νίκο Μουτσινά με την Βάνια να βγαίνει στο παλτό του Καλό Μεσημεράκι. Δείτε τι ζήτησαν.

Ένα απερίγραπτο σκηνικό έγινε σήμερα στον αέρα του Καλό Μεσημεράκι με το κοινό να ζητά κάτι από τον Νίκο Μουτσινά και την Βάνια να βγάζει την.... μεζούρα. Διαβάστε παρακάτω τα όσα έγιναν στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή το ύψος του Λεωνίδα Κουτσόπουλου. Ο Νίκος Μουτσινάς σχολίαζε εκείνη την ώρα το βίντεο με τις δηλώσεις που έκανε ο κριτής του Masterchef, ο οποίος είπε ότι όταν έβγαλε την ταυτότητα ζήτησε από τον αστυνομικό να του βάλει λίγο... ύψος. Εκείνος αρνήθηκε φυσικά, με τον Νίκο Μουτσινά να παίζει και το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις που έκανε ο Κουτσόπουλος.

Εκεί λοιπόν ήρθε και η "απαίτηση" του κοινού, που ζήτησε να μάθει πόσο ύψος έχει ο παρουσιαστής. Η Βάνια λοιπόν πήρε την μεζούρα και μέτρησε τον Μουτσινά, ο οποίος είπε ότι είναι 1,75. Βέβαια να σας πούμε ότι η Ματίνα Νικολάου (σ.σ. η Βάνια) τον έβγαλε "1,73 με τακούνι".

Πάντως να σας πούμε ότι άλλος chef έβαλε την '΄φωτιά" για το ύψος του Κουτσόπουλου, με τον ίδιο να λέει "ένας είναι ο κοντός". Δείτε εδώ ποιος είναι και φυσικά τι είπε.

Βάνια και Νίκος Μουτσινάς
κοινό στο Καλό Μεσημεράκι

Μετά την αδιανόητη απαίτηση του κοινού ας δούμε και κάτι άλλο επικό που έγινε σήμερα στο Καλό Μεσημεράκι

Την στιγμή που ο παρουσιαστής έκανε κανονικά την εκπομπή του, μετά από έναν σχολιασμό του, η μπάντα έπαιξε το "Όλα μοιάζουν καλοκαίρι" και εκείνη την στιγμή διέκοψε την εκπομπή η τηλεφωνική "παρέμβαση" του "Βασίλη Καρρά".

Ο παρουσιαστής τα "έπαιξε" εκείνη την στιγμή, καθώς όπως έλεγε ο "Καρράς", είχε συνεννοηθεί με την παραγωγή να παίξει ένα δικό του τραγούδι, όμως εκείνοι επέλεξαν να παίξουν Μέλισσες.

Την στιγμή λοιπόν που ο Νίκος Μουτσινάς ζητούσε συγγνώμη ανοίγει το παράθυρο και βλέπει μπροστά του τον Χρήστο Μάστορα να πίνει το τσαγάκι του και να του μιλάει από το σπίτι του, μέσω skype.

Oι δυο τους μίλησαν τόσο για το πως πέρασαν τις μέρες της καραντίνας τους, όσο και για την εμφάνιση του τραγουδιστή στην τηλεόραση, με σκοπό να τραγουδήσει και να μας κρατήσει συντροφιά μέσα από την συχνότητα του Mega, μαζί με το αγαπημένο συγκρότημα «Μέλισσες», όπου και πρόκειται να μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά με αγαπημένα τους τραγούδια που έγιναν επιτυχίες. Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφεραν στο παρακάτω βίντεο.