Αθηνά Οικονομάκου: Θα "λιώσετε" με το δημόσιο μήνυμα της - "Επειδή η παρουσία σας..."

Το δημόσιο ευχαριστώ

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Αθηνά Οικονομάκου: Θα

Η Αθηνά Οικονομάκου διανύει μια από τις πιο χαρούμενες περιόδους της ζωής της, μιας και τόσο στα επαγγελματικά, όσο και στα προσωπικά της βρίσκεται στο peak της. Θα "λιώσετε" με το δημόσιο μήνυμα της και το ευχαριστώ στους θαυμαστές της. "Επειδή η παρουσία σας είναι συνεχής και δυναμική. Επειδή μας καταλαβαίνετε, επειδή μας το δείχνετε".

Η Αθηνά Οικονομάκου μετά την άρση της απαγόρευσης της κυκλοφορίας, έχει επιστρέψει σιγά - σιγά στην καθημερινότητα της. Τα γυρίσματα της σειράς που πρωταγωνιστεί έχουν ξεκινήσει, ενώ έχουν ξεκινήσει και πάλι οι δουλειές με την συλλογή κοσμημάτων της, αλλά και με την συλλογή ρούχων που σχεδιάζει με την Μαίρη Συνατσάκη.

Ωστόσο, όσον αφορά την σειρά «Έλα στη θέση μου», δείτε την πρώτη φωτογραφία από τα γυρίσματα. Όλοι οι ηθοποιοί φορούσαν μάσκες στο πλατό και η φωτογραφία είναι απίστευτη.

Θα "λιώσετε" με το δημόσιο μήνυμα της Αθηνάς Οικονομάκου - Όλα όσα ανέφερε

Πίσω όμως στα άλλα επαγγελματικά της, η ηθοποιός ως λάτρης της μόδας, είναι πιο ευτυχισμένη από ποτέ καθώς τώρα μπορεί να μοιραστεί με όλους το νέο της "παιδί".

Χαρακτηριστικά μάλιστα ανέφερε πριν λίγο στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, "«ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» Αυτός είναι ο τίτλος αυτού του post! Επειδή πριν καλά καλά βγούμε κοντέψατε να μας «ρίξετε» από αγάπη! Επειδή τα μηνύματά σας ξεχειλίζουν από αγάπη. Επειδή η παρουσία σας είναι συνεχής και δυναμική. Επειδή μας καταλαβαίνετε, επειδή μας το δείχνετε... Με μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια σας παρουσιάζουμε τη νέα μας συλλογή για το καλοκαίρι του 2020 αλλά και το «παιδί» μας! Το www.projectsoma.gr είναι στον αέρα και ανυπομονούμε να το δείτε! athinao1konomakou @mairiboo Photographer: llocq Video: houseofhans hara_stavrakaki Hair: stefanos.vasilakis Make-up: hara_papanicolaou Styling: nikolpanagiotou Production: tmlpenny Creative team: afroditi.nis vana_vour"

Η συνεργαία «project soma»

Αυτή η συνεργασία είναι ταυτόχρονα προϊόν αυθορμητισμού αλλά και προετοιμασίας μηνών. Για την Αθηνά και την Μαίρη προέκυψε τόσο απρόσμενα που θα μπορούσαν απλά και οι δύο να έχουν προσπεράσει αυτήν την ιδέα, περίπου όπως προσπερνάμε πολλά στην ζωή με ένα "Μη χαθούμε!" ή "Να κανονίσουμε να βρεθούμε" που δεν συμβαίνουν ποτέ τελικά. Αυτή τη φορά όμως, συνέβη. Αυτό το "Εμείς μήπως πρέπει να κάνουμε κάτι μαζί κάποια στιγμή;" οργανώθηκε!

Ολα ξεκίνησαν δειλά με την αρχή του 2019 και ενώ οι δυό τους γνωρίζονταν μόνο από μακριά λόγω της δουλειάς και των social media. Εν τούτοις ένιωθαν πάντα ότι έχουν πολλά κοινά σημεία επαφής και αισθητικής. Η δημιουργία σειράς ρούχων ήταν στο μυαλό και των δύο εδώ και χρόνια αλλά δεν είχε προκύψει σαν επιχειρηματικό βήμα για καμιά τους. Εκτόνωναν την δημιουργικότητά τους μέσω άλλων διαδρομών. Η Αθηνά με τον σχεδιασμό της δικής της σειράς κοσμημάτων "Allover by Athina" και η Μαίρη με την δημιουργία του δικού της online store "Buy A Boo". Είχαν τα αξεσουάρ που ονειρεύονταν, αλλά οχι τα ρούχα! Τουλάχιστον μέχρι σήμερα, που το κοινό τους αισθητικό όραμα έχει πάρει σάρκα και οστά στο δικό τους brand: Project SOMA. Με τον ίδιο μαγικό τρόπο που λειτουργούν όλα σε αυτήν την σύμπραξη, έτσι και η λέξη "σώμα", το γυναικείο σώμα και όσα πανέμορφα φέρει αυτό, που αποτελεί την βάση της έμπνευσης του brand, καταφέρνει γραμμένο στα λατινικά να συνδυάζει και να μπλέκει και τις δύο τους μαζί.

Στο σήμερα που πολύ συχνά γίνεται λόγος για "γυναικεία αλληλεγγύη" και "girl power" αλλά στην πράξη δεν το βλέπουμε με την ίδια συχνότητα να πραγματοποιείται, αυτές οι δύο γυναίκες αντί να σταθούν απέναντι η μια από την άλλη, επέλεξαν την συνεργασία, την ένωση δυνάμεων και την εμπιστοσύνη, και θα προσπαθήσουν με τις δημιουργίες τους να ντύσουν εκείνες τις δυναμικές γυναίκες που καταφέρνουν πολλά, που ονειρεύονται ακόμη περισσότερα και που ξέρουν πως αν βοηθήσουν η μια την άλλη μόνο υπέροχα πράγματα μπορούν να συμβούν.

Όλα μας τα ρούχα σχεδιάζονται, τυπώνονται και ράβονται στην Ελλάδα, από βιοτεχνίες που υπόκεινται στους νόμους του εργατικού δικαίου της χώρας. Τα υφάσματά μας τα προμηθευόμαστε από ελληνικές εταιρείες καθώς και όλα τα αξεσουάρ μας.