Χαρμόσυνα νέα για την Στέλλα Μιζεράκη - Τι συνέβη;

Το δημόσιο μήνυμα

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Χαρμόσυνα νέα για την Στέλλα Μιζεράκη - Τι συνέβη;

Χαρμόσυνα νέα ακούσαμε για την Στέλλα Μιζεράκη, η οποία και φρόντισε ώστε να ενημερώσει για αυτά άμεσα μόλις το έμαθε. Τι συνέβη ακριβώς ωστόσο; Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε η ίδια.

Η νικήτρια του πρώτου κύκλου του «Power of love» μέσω του λογαριασμού του Τρύφωνα Σαμαρά είχε ενημερώσει πριν καιρό τους followers της για το τι συμβαίνει μέχρι να έχει ξανά αποκτήσει τον δικό της λογαριασμό.

Χαρμόσυνα νέα για την Στέλλα Μιζεράκη - Το ποστ από τον λογαριασμό της

Η ίδια, ωστόσο πήρε πίσω το προφίλ της και χαρούμενη μας το ανακοίνωσε κάνοντας αναρτήσεις, γράφοντας, «Το βλέμμα ΝΙΚΗΣΑΜΕ όταν παίρνεις το προφίλ σου στο ινσταγκραμ μετά από μήνες. Εσυ τι λεζάντα θα έβαζες σε αυτή την φωτογραφία ? #iamback #iambackbitches». Η ίδια που είχε αναφέρει και σε δηλώσεις της, κινήθηκε νομικά, και τώρα επιτέλους κατάφερε να πάρει πίσω τον λογαριασμό της.

«Έκλεισε» στόματα για την προσωπική της ζωή

Στόματα «έκλεισε» η Στέλλα Μιζεράκη μετά από ερώτηση που δέχτηκε για την προσωπική της ζωή. «Δεν θα δώσω αναφορά σε κανέναν», είπε.

Η ξανθιά καλλονή που γνωρίσαμε μέσα από το Power of love και κατάφερε να κερδίσει το χρηματικό έπαθλο, αλλά και να βρει τον έρωτα, μίλησε στις κάμερες.

Η Στέλλα Μιζεράκη αναφέρθηκε στα επαγγελματικά της βήματα αποκαλύπτοντας πως δεν αποκλείεται να την δούμε στο ρόλο της ηθοποιού: «Ίσως να με δείτε και σε ταινία, ίσως και σε άλλα μέρη… Μπορεί και στο θέατρο, γιατί όχι; Έχω κάποιες προτάσεις, θα δείξει στο κοντινό μέλλον πού θα κατασταλάξω. Σινεμά το δοκίμασα κι αυτό, περιμένω να βγει η ταινία. Τηλεόραση έχω πάρει μέρος και σε διάφορες σειρές».

Μάλιστα, αναφέρθηκε και στην προσωπική της ζωή μετά την είδηση πως είναι και πάλι σε σχέση με τον πρώην σύντροφο της, «κλείνοντας» στόματα: «Το αν θα προχωρήσω εγώ τη ζωή μου με τον οποιονδήποτε άνθρωπο, είναι ξεκάθαρα δικαίωμά μου έτσι; Εννοείται ότι δεν θα δώσω αναφορά σε κανέναν, όποιος και αν είναι αυτός. Ό,τι θέλω θα κάνω και με όποιον θέλω θα είμαι!».