Η Έλενα Ακρίτα αντιδρά στο σποτάκι του Λούλη - "Η μεγαλύτερη ανοησία..."

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Η Έλενα Ακρίτα αντιδρά στο σποτάκι του Λούλη -

Η Έλενα Ακρίτα αντιδρά στο σποτάκι του Χρήστου Λούλη και παίρνει θέση στο αμφιλεγόμενο διαφημιστικό που καταργήθηκε και από την τηλεόραση, και τα όσα ανέφερε για εκείνη δημοσιογράφος. "Η μεγαλύτερη ανοησία της ημέρας εκτοξεύτηκε από την κυρία αυτή. Που όταν έβγαλε στο δελτίο του Star τον Άδωνι για να με καθυβρίσει".

Μπορεί το βιντεάκι να αποσύρθηκε, ωστόσο η συζήτηση για αυτό συνεχίζεται ακόμη περισσότερο. Η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του STAR, Κατερίνα Παναγοπούλου, το Σαββατοκύριακο έδωσε την δικιά της άποψη.

«H μεγαλύτερη ανοησία της ημέρας ως συνήθως εκτοξεύθηκε από τους επαγγελματίες αντι- σεξιστές που θεώρησαν ότι το σπότ της Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας με τον Χρήστο Λούλη είναι σεξιστικό. Πόσο αρρωστημένα μπορεί να αντιληφθεί κανείς τα πράγματα όταν στο δικό του κολλημένο μυαλό υπάρχουν εμμονές». Δείτε ωστόσο και τι είχε σχολιάσει για την Άντζελα Δημητρίου η Έλενα Ακρίτα.

Όλα όσα ανέφερε η Έλενα Ακρίτα για το σποτάκι του Λούλη και την δημοσιογράφο

Η άποψη αυτή έβγαλε από τα ρούχα της την Έλενα Ακρίτα που απάντησε μέσω ανάρτησης στο facebook λέγοντας, «Η μεγαλύτερη ανοησία της ημέρας εκτοξεύτηκε από την κυρία αυτή. Που όταν έβγαλε στο δελτίο του Star τον Άδωνι για να με καθυβρίσει, δεν τήρησε στοιχειωδώς την δημοσιογραφική δεοντολογία η οποία ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ σε όλους μας να φιλοξενούμε τις απόψεις της αντίθετης πλευράς. Ούτε καν τηλεφωνο δεν με πήρε ως όφειλε για να τηρήσει έστω μια ψευδεπίφαση αντικειμενικότητας».

Χρήστος Λούλης: Αποκάλυψε αν πληρώθηκε για το σποτάκι που έφερε σάλο

Για το σποτ της Πολιτικής Προστασίας που έφερε σάλο και τελικά αποσύρθηκε. μίλησε ο Χρήστος Λούλης στην εκπομπή Πρωινό, με τον ίδιο να αποκαλύπτει μάλιστα αν πληρώθηκε για το συγκεκριμένο βίντεο, που προκάλεσε ποικίλα αρνητικά σχόλια. Διαβάστε παρακάτω τα όσα είπε.

Άδοξο τέλος είχε το σποτ της Πολιτικής Προστασίας, στο οποίο συμμετείχε και ο γνωστός ηθοποιός που μίλησε στην Φαίη Σκορδά και στην ΑΝΤ1. "Το θεώρησα καθήκον και το έκανα εννοείται αφιλοκερδώς. Δεν παίρνεις λεφτά για αυτό το πράγμα. Διάβασα στο σενάριο και δεν είδα κανέναν σεξισμό. Τα σποτάκια έχουν ένα λόγο ύπαρξης, να περάσουν ένα μήνυμα. Το σποτάκι αυτό δεν πέτυχε τη δουλειά του, γιατί έμεινε ο κόσμος σε κάτι άλλο πέρα από το μήνυμα. Το κατέβασαν και καλά έκαναν" είπε μεταξύ άλλων για το σποτάκι που έχει πλέον "κατέβει".

"Όταν διάβασα το σενάριο δεν έπαθα και την πλάκα μου, αλλά λέω δε θα κάνουμε και Σαίξπηρ. Ένα σποτάκι με ένα μήνυμα ήταν. Θεώρησα πως το μήνυμα έβγαινε. Πήγα να κάνω έναν τύπο που είναι ψιλοθυμωμένος με τη φίλη του που του λέει να πάνε στην πλατεία.

Φαίνεται πως πια δε μπορούμε να δείχνουμε μια γυναίκα να κάνει ένα λάθος. Είναι σεξισμός. Δε μπορούμε να δείχνουμε έναν άντρα να προσπαθεί να διορθώσει μια γυναίκα που κάνει λάθος. Είναι σεξισμός. Ανεξαρτήτως ύφους. Το θέμα είναι πως οποιοδήποτε σποτ και να τους βάλεις, υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θα ενοχληθούνε και θα πούνε ότι είναι σεξιστικό, ρατσιστικό" πρόσθεσε ακόμα ο ηθοποιός για το σποτ. Δείτε εδώ τα όσα ανακοίνωσε η Πολιτική Προστασία, αλλά και τις σκληρές αντιδράσεις που "ήρθαν". Τι έδειχνε το βίντεο και προκάλεσε σάλο;