Ο Μητροπολίτης Πατρών συγχαίρει τον Νίκο Οικονομόπουλο - «Ένα δικό μας παιδί...»

Όλα όσα ανέφερε για την στάση του τραγουδιστή

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ο Μητροπολίτης Πατρών συγχαίρει τον Νίκο Οικονομόπουλο - «Ένα δικό μας παιδί...»

Ο Μητροπολίτης Πατρών συγχαίρει τον Νίκο Οικονομόπουλο για την στάση του και αναφέρει χαρακτηριστικά, «Ένα δικό μας παιδί από την Κάτω Αχαΐα,έκανε μια πολύ ωραία δήλωση».

Συγκεκριμένα, ο Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος Σκλήφας συγχαίρει τον Νίκο Οικονομόπουλο για τη δημόσια τοποθέτησή του σχετικά με τη Θεία Κοινωνία.

Υπενθυμίζουμε πως ο τραγουδιστής πριν από μερικές μέρες σε συνέντευξή του είχε πει χαρακτηριστικά: «Θα κοινωνούσα και μετά από ένα λεπρό». Ωστόσο σας έχουμε και μια αποκάλυψη για τον γάμου του. Δείτε εδώ τι είπε ο τραγουδιστής. Μείναμε!

Ο Μητροπολίτης Πατρών συγχαίρει τον Νίκο Οικονομόπουλο - Όλα όσα ανέφερε για τον τραγουδιστή

Όταν τα άκουσε αυτά λοιπόν ο Μητροπολίτης, ανέφερε, «Ένα δικό μας παιδί, από την Κάτω Αχαΐα, ο Νίκος Οικονομόπουλος, ένας νεαρός καλλιτέχνης, έκανε μια πολύ ωραία δήλωση και τον συγχαίρω διότι από τα βάθη της ψυχής του ομολόγησε την πίστη του στον Θεό και βεβαίωσε ότι η Θεία Κοινωνία είναι ο ίδιος ο Χριστός. Με συγκίνησαν πολύ τα οσα είπε, ότι ακόμα και αν έβλεπε μπροστά του έναν λεπρό θα κοινωνούσε χωρίς να έχει κανένα πρόβλημα. Η Εκκλησία έχει την εμπειρία των 2.000 και πλέον ετών ότι η Θεία Κοινωνία είναι το Σώμα και το Αίμα του Χριστού και ότι ο Χριστός είναι η Ζωή και τίποτε άλλο».

Να τι είπε ο Νίκος Οικονομόπουλος

"Πιστεύω πάρα πολύ και θέλω να το μεταδώσω και στον κόσμο, δεν θέλω να πείσω κάποιον. υπάρχουν πολλοί που έχουν ανάγκη, που θέλουν να πάνε στην εκκλησία να ανάψουν ένα κερί. Άλλα πράγματα όμως μπορούσαν να συμβούν. Δεν υπάρχει λύση ας πούμε για τον Χριστό; Αν ρωτάς εμένα αν θα πήγαινα να κοινωνούσα, το λέω και δημόσια να το μάθει ο κόσμος, θα το έκανα" είπε μεταξύ άλλων

Ο ίδιος κατέθεσε την άποψή του, ενώ πρόσθεσε ακόμα αναφορικά με το γεγονός ότι έκλεισαν οι εκκλησίες και όχι τα σούπερ μάρκετ, ότι υπάρχουν λύσεις.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όλα όσα ανέφερε