Στο φως η άγνωστη σχέση του Χρήστου Μάστορα με τον Λευτέρη Πετρούνια - Δεν είχαμε ιδέα

Τι αποκάλυψαν;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Στο φως η άγνωστη σχέση του Χρήστου Μάστορα με τον Λευτέρη Πετρούνια - Δεν είχαμε ιδέα

Δεν είχαμε ιδέα. Δείτε τι ήρθε στο φως για τον Χρήστο Μάστορα και τον Λευτέρη Πετρούνια. Ποια είναι η άγνωστη σχέση τους; Σας τα έχουμε όλα παρακάτω. Διαβάστε τι είπαν και μείναμε με το στόμα ανοιχτό.

Στην εκπομπή του Mega Σπίτι με τις Μέλισσες εμφανίστηκε ο Λευτέρης Πετρούνιας που είχε σύνδεση μέσω skype. Εκεί λοιπόν μάθαμε και κάτι που μας έκανε να μείνουμε κυριολεκτικά άφωνοι, αφού είχε να κάνει με την σχέση των δύο αντρών.

Ο Χρήστος Μάστορας λοιπόν έκανε σύνδεση μέσω skype με τον αθλητή και έσκασε μια αποκάλυψη αναφορικά με τους δυο τους. Αυτό που αποκαλύφθηκε λοιπόν είναι ότι θα βαπτίσει την κορούλα του γνωστού αθλητή. Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο Πετρούνιας με και Βασιλιλή Μιλλούση, πριν από λίγο καιρό έφεραν στον κόσμο το μωράκι τους, ο ίδιος έκανε και μια ανάρτηση με την μικρούλα που μας τρέλανε. Δείτε την εδώ.

Χρήστος Μάστορας - Λευτέρης Πετρούνιας

Μετά τα όσα ήρθαν στο φως για την σχέση του Λευτέρη Πετρούνια με τον Χρήστο Μάστορα ας δούμε όμως και το απίστευτο σκηνικό που έκανε ο τραγουδιστής

"Παγωτό" έμεινε ο Νίκος Μουτσινάς στην σημερινή του εκπομπή, καθώς ο Χρήστος Μάστορας του είχε μια έκπληξη όταν εμφανίστηκε ως "Βασίλης Καρράς" και έκανε "Καλό Τσαγάκι". Θα λιώσετε από τα γέλια όταν δείτε την φάρσα του.

Την στιγμή λοιπόν που ο Νίκος Μουτσινάς ζητούσε συγγνώμη ανοίγει το παράθυρο και βλέπει μπροστά του τον Χρήστο Μάστορα να πίνει το τσαγάκι του και να του μιλάει από το σπίτι του, μέσω skype.

Oι δυο τους μίλησαν τόσο για το πως πέρασαν τις μέρες της καραντίνας τους, όσο και για την εμφάνιση του τραγουδιστή στην τηλεόραση, με σκοπό να τραγουδήσει και να μας κρατήσει συντροφιά μέσα από την συχνότητα του Mega, μαζί με το αγαπημένο συγκρότημα «Μέλισσες», όπου και πρόκειται να μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά με αγαπημένα τους τραγούδια που έγιναν επιτυχίες. Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφεραν στο παρακάτω βίντεο.